Παπαρήγα: Να μου τρυπήσετε τη μύτη αν ο ΣΥΡΙΖΑ μας βγάλει από το Μνημόνιο

Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

Νέα διάσταση στην κόντρα του ΚΚΕ με τον ΣΥΡΙΖΑ έβαλε σήμερα η Αλέκα Παπαρήγα με δηλώσεις της. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου η γενική γραμματέας του ΚΚΕ επιτέθηκε στην Κουμουνδούρου και αμφισβήτησε την πρόθεση του Αλέξη Τσίπρα να φέρει στη Βουλή νομοσχέδιο για την κατάργηση του Μνημονίου.
Η κ.Παπαρήγα είπε χαρακτηριστικά«Να μου τρυπήσετε τη μύτη αν ο ΣΥΡΙΖΑ φέρε στη Βουλή νομοσχέδιο για να καταργηθεί το Μνημόνιο».
Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM υποστήριξε: «Αυτό που εμείς θα κάνουμε, καταρχάς ως κυβέρνηση, είναι να ακυρώσουμε τα μνημόνια. Ειδικότερα το δεύτερο μνημόνιο. Παράλληλα, θα συνοδευτεί και από μια προσπάθεια διεκδίκησης, που θα την θέσουμε εξαρχής, αναδιαπραγμάτευσης, συνολικά, του χρέους, σε μια λογική που θα επιδιώξουμε να διαγραφεί το μεγαλύτερο μέρος του. Θα ακυρώσουμε τα μνημόνια με νομοθετική παρέμβαση στη Βουλή- είναι άμεσο μέτρο. Δεν μπορεί να συνεχίσει να εφαρμόζεται αυτό το μνημόνιο που, δυστυχώς, οδηγεί στην καταστροφή της χώρας».
Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger