ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ...

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012


Στην ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ πρόκειται να προχωρήσει άμεσα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όπως άλλωστε δήλωσε ο ίδιος το βράδυ των εκλογών. «Μόλις σχηματιστεί κυβέρνηση, την εβδομάδα αυτή, στην πρώτη συνεδρίαση της νέας... 
κοινοβουλευτικής μας ομάδας, θα ανακοινωθούν όλες οι πρωτοβουλίες που σχετίζονται με την ανασύσταση της παράταξης» είπε στην πρώτη του δήλωση μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος, σημειώνοντας ότι «όλα θα γίνουν όπως αξίζει στην ιστορική διαδρομή, το πολιτικό εύρος, τις αξιακές ευαισθησίες και την προοπτική της παράταξης».

Πληροφορίες των Νέων αναφέρουν πως στο πλαίσιο της ανασύστασης του κόμματος ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα προχωρήσει σε αλλαγή της ονομασίας, θα ζητήσει να γίνει έλεγχος των οικονομικών και θα επανασυγκροτήσει όργανα, τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις.

Στόχος του είναι να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των 33
εκλεγμένων βουλευτών. Στη νέα ηγετική ομάδα θα μετέχουν έμπειρα, αλλά και νεώτερα στελέχη που θα δουλέψουν για τη συγκρότηση της Κεντροαριστεράς.

Ήδη ο κ. Βενιζέλος έχει προαναγγείλει άνοιγμα προς τη Δημοκρατική Αριστερά. Το κατά πόσο η προσπάθεια αυτή βρει ανταπόκριση, και σε ποιο βαθμό, εκτιμάται πως θα εξαρτηθεί και από την
πορεία της συνεργασίας στο κυβερνητικό σχήμα που σχεδιάζεται.
Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger