Παγκόσμια Ημέρα Οστεοπόρωσης: πρόσκληση - ανακοινώσεις

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012


Αγαπητοί μας φίλοι,

Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Οστεοπόρωσης και το 6ο ετήσιο ενημερωτικό Συνέδριο για τη σκελετική υγεία είναι 5 μέρες μακριά!

  • Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου σας περιμένουμε όλους στο Divani Caravel για δωρεάν εξετάσεις και έγκυρη ενημέρωση! Δείτε το πρόγραμμά μας στο επισυναπτόμενο ή κάνοντας κλικ ΕΔΩ !
  • Επίσης, αύριο Δευτέρα 15 Οκτωβρίου, μπορείτε να βρείτε στο site της Golden Deals μεγάλες προσφορές για μετρήσεις οστεοπόρωσης προσφορά της Medlab, στηρίζοντας ταυτόχρονα με 3€ ανά αγορά τον Σύλλογό μας! Δείτε τον σχετικό σύνδεσμο ΕΔΩ!
  • Για πρώτη φορά και για μόνο ημέρες(Τρίτη 16 έως και την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου) μπορείτε να στείλετε με SMS την λέξη ΟΣΤΟ ή OSTO στο 19059, ενισχύοντας εμπράκτως την προσπάθεια του Συλλόγου μας για τη δημιουργία του Σπιτιού της Οστεοπόρωσης! Το κόστος είναι μόλις  1€ πλέον ΦΠΑ/ μήνυμα, ενώ μπορείτε ναστείλετε όσα μηνύματα θέλετε!! Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!


          Εάν θέλετε να μείνετε συντονισμένοι για όλες μας τις εκδηλώσεις, μπορείτε να κάνετε "Like", "subscribe" και "follow" για το Facebook, το Youtube και το Twitter του Συλλόγου μας αντίστοιχα!
Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger