Νέο εργαλείο για να βρεις δουλειά μέσω internet

Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2012

Αν ψάχνετε να προσλάβετε έναν εργαζόμενο, αφιερώστε λίγα λεπτά και ανεβάστε την «αγγελία» σας και στο ηλεκτρονικό πρακτορείο ευρέσεως εργασίας που άνοιξε από χθες ο ΟΑΕΔ. Και εσείς θα βρείτε κατάλληλο προσωπικό και οι άνεργοι θα έχουν μια ελπίδα παραπάνω να βρουν μια θέση εργασίας.

Η ηλεκτρονική σελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) απέκτησε νέα μορφή. Πλέον, λειτουργεί ως μηχανή αναζήτησης θέσεων εργασίας η οποία τροφοδοτείται on line από εργοδότες αλλά και εργαζόμενους.

Όσοι αναζητούν εργασία, έχουν στη διάθεσή τους τις ακόλουθες υπηρεσίες:

Μπορούν να βρουν μια από τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας επιλέγοντας ακόμη και με γεωγραφικά κριτήρια. Μέσω της μηχανής αναζήτησης επιλέγεις τη θέση για την οποία ενδιαφέρεσαι, την περιοχή, ακόμη και το αν θες να απασχοληθείς με σύμβαση πλήρους ή μερικής απασχόλησης. Μην περιμένετε να βρείτε σπουδαία πράγματα. Η ηλεκτρονική πύλη άνοιξε τώρα και οι εργοδότες δεν έχουν προλάβει ακόμη να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για προσλήψεις (το όποιο ενδιαφέρον εν πάση περιπτώσει).

Πληροφορίες υπάρχουν και για όσους θέλουν να αναζητήσουν μια θέση εργασίας στην Ευρώπη

Οι εργοδότες από την πλευρά τους, μπορούν να ενημερώνουν ηλεκτρονικά τον ΟΑΕΔ για τις κενές θέσεις εργασίας. Μπορούν επίσης να αναζητούν βιογραφικά ή να εκδηλώνουν ενδιαφέρον για πρόσληψη ανέργων μέσα από τα επιδοτούμενα προγράμματα του ΟΑΕΔ που είναι ανοικτά.
Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger