Τέλος στις κινητοποιήσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ κατά της διαθεσιμότητας

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Τον τερματισμό των κινητοποιήσεων της ενάντια στο μέτρο της διαθεσιμότητας ανακοίνωσε η ΠΟΕ-ΟΤΑ, διαμηνύοντας ωστόσο πως «ο αγώνας θα συνεχιστεί με δράσεις πάνω στην πλατφόρμα που θα δημιουργήσουν τα νέα δεδομένα και οι εξελίξεις των επόμενων ημερών».

Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μεταξύ άλλων τονίστηκε πως οι εργαζόμενοι δέχθηκαν «έναν ανελέητο πόλεμο, άνευ προηγουμένου, τόσο από την τρικομματική συγκυβέρνηση όσο και από τα συμφέροντα (επιχειρηματικά-εκδοτικά) που την υποστηρίζουν».

Επισημάνθηκε ακόμη πως «το υπόλοιπο δημοσιοϋπαλληλικό κίνημα δεν πορεύτηκε μαζί τους, εμφανίζοντας αδυναμία να σταθεί στο ύψος των εξαιρετικά δύσκολων περιστάσεων ... και οι αιρετοί επίσης, δεν κατάφεραν να συντονίσουν τη δράση τους και να φτιάξουν ενιαίο μέτωπο κατά των μέτρων του μνημονίου που οδηγεί τους Δήμους σε οικονομική κατάρρευση».

Τέλος, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση καταφέρθηκαν και εναντίον «ορισμένων αιρετών που επιχείρησαν να εμβολίσουν τον αγώνα των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, συντασσόμενοι και αυτοί με την κυβερνητική πολιτική».

Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger