Κοινωνικό Παντοπωλείο λειτουργεί και στον Δήμο Λεβαδέων

Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012

Ο Δήμος Λεβαδέων, στο πλαίσιο των κοινωνικών του δράσεων, υλοποίησε τη δέσμευσή του για τη λειτουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου στην πόλη μας συμβάλλοντας και αυτός με τη σειρά του στην προσπάθεια που καταβάλλεται από το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας για την ανακούφιση των οικονομικά αδύνατων πολιτών, οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρά ζητήματα διαβίωσης εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας.

Η πρώτη διανομή τροφίμων καθώς και καινούργιων ειδών ένδυσης και υπόδησης προς τους δικαιούχους θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 11:00 π.μ. στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής.
Στο σημείο αυτό οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πολίτες και τους επιχειρηματίες της πόλης μας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και με μεγάλη χαρά προσέφεραν τα διάφορα είδη (τρόφιμα, είδη ένδυσης και υπόδησης) που θα διανέμονται στους συμπολίτες μας και έκαναν πραγματικότητα τη λειτουργία του δημοτικού κοινωνικού παντοπωλείου.
Στόχος του Δήμου Λεβαδέων είναι να εξασφαλιστεί η μακροχρόνια λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ώστε να είναι δυνατή η παροχή ειδών πρώτης ανάγκης στους δικαιούχους για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη χρονική διάρκεια και έως ότου να εκλείψει η ανάγκη λειτουργίας του. 
Η προσπάθεια αυτή βέβαια εξαρτάται απόλυτα από την ευαισθησία όλων μας για να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που αυτή τη στιγμή έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη.
Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger