Τα παράξενα τοπία του 2012 με το φακό του περιοδικού Time

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

  Magnify Image1 Φεβρουαρίου 2012// Ψαράδες σπάνε τον πάγο για να σώσουν τα ψάρια στη παγωμένη λίμνη Δοϊράνη της Μακεδονία 
Magnify Image14 Ιανουαρίου 2012// Το ιταλικό κρουαζιερόπλοιο «Costa Concordia» προσάραξε στις ακτές της Ιταλίας κοντά στο νησί της Giglio στην Τοσκάνη της Ιταλίας.
Magnify Image
 1 Φεβρουαρίου 2012// Το νεκροταφείο Sunken έγινε εμφανές μετά από 70 χρόνια όταν στέρεψε η λίμνη Jablanicko κοντά στη Jablanica, στη Βοσνία και Ερζεγοβίνη. 
Magnify Image
 6 Μαρτίου 2012// Ένα σπίτι είναι περιτριγυρισμένο από ιστούς αράχνης δίπλα στα νερά από τις πλημμύρες στη Wagga Wagga, στην Αυστραλία. 
Magnify Image
 6 Αυγούστου 2012// Χιλιάδες ψάρια επιπλέουν νεκρά στη λίμνη Nigeen στο Srinagar. 
Magnify Image
 31 Μαΐου 2012// Η αεροφωτογραφία δείχνει ένα παράνομο αεροδιάδρομο που χρησιμοποιούνταν για λαθρεμπόριο ναρκωτικών. Έπειτα καταστράφηκε σε μια στρατιωτική επιχείρηση περίπου 35 χιλιόμετρα (22 μίλια) από τα σύνορα με την Κολομβία, στην πολιτεία της Apure, στη Βενεζουέλα.
 Magnify Image
 31 Αυγούστου 2012// 200 κομμάτια από πυρομαχικά του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, τα οποία προέκυψαν από την τήξη ενός παγετώνα στην κορυφή του βουνού Trentino. Το καθένα ζυγίζει 7-10 κιλά.
Magnify Image
 12 Ιουνίου 2012// Ένας Ινδός πυροσβέστης προσπαθεί να σβήσει τις φλόγες στο Paper Mill Khanna στα περίχωρα του Amritsar. 
Magnify Image
 5 Μαρτίου 2012// Καπνός υψώνεται από τα συντρίμμια, λόγω μιας πυρκαγιάς σε στρατώνες κοντά σε μια υπόγεια αποθήκη πυρομαχικών, στη Brazzaville, στο Κονγκό. 
Magnify Image
6 Μαρτίου 2012// Ένα αλιευτικό σκάφος, σύρθηκε έξω κατά τη διάρκεια του τσουνάμι του περασμένου έτους, στην Kesennuma, στην Ιαπωνία.
Magnify Image
 1 Αυγούστου 2012// Το πτώμα μιας αρσενικής φάλαινας ξεβράζεται στο New Port Beach στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. 
Magnify Image
 11 Σεπτεμβρίου 2012// Τοξικός αφρός σχηματίζεται όσο τα σκουπίδια συσσωρεύονται στο φράγμα κατά μήκος του ποταμού Sarapui στο Nilopolis, στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας. 
Magnify Image
 17 Ιανουαρίου 2012// Η Kate Martin από τη National Trust φυτεύει ανακυκλωμένα Χριστουγεννιάτικα δέντρα στους αμμόλοφους του Formby Point στο Formby της Αγγλίας. Το Βρετανικό κατάστημα DIY Homebase έχει δώσει πάνω από 5000 ανακυκλωμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα στο National Trust στο Formby για να βοηθήσει στη μάχη κατά της διάβρωσης. 
Magnify Image
 21 Αυγούστου 2012// Η άγρια πυρκαγιά στο έδαφος της Tabuyo del Monte, κοντά στη Leon της Ισπανίας. 
Magnify Image
 4 Μαρτίου 2012// Ο παγετώνας Perito Moreno, μετά τη ρήξη ενός τεράστιου τείχους πάγου κοντά στην πόλη Ελ Καλαφάτε της Παταγονίας στην επαρχία της Σάντα Κρουζ, στη νότια Αργεντινή. 
Magnify Image
Πηγή: www.lifo.gr
Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger