Τα παράξενα τοπία του 2012 με το φακό του περιοδικού Time ΙΙ

Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2013


18 Φεβρουαρίου 2012// Συντρίμμια μετά από μια πυρκαγιά σε μία αγορά στην Tegucigalpa, στην Ονδούρα. 
Magnify Image
 5 Ιουνίου 2012// Το Rio Sucio ή αλλιώς "Dirty River", όπου μια λωρίδα του ποταμού είναι χρωματισμένη κίτρινη/ καφέ από τα ορυκτά που μεταφέρει από το ηφαίστειο Irazu, στο τροπικό δάσος του Braullio Carrillo National Park, στην Κόστα Ρίκα. 
Magnify Image
 24 Φεβρουαρίου 2012// Ένα πράσινο δέντρο έμεινε στους λόφους των καμένων και αποψιλωμένων εκτάσεων, κοντά στο Mae Chaem, στη βόρεια Ταϊλάνδη. 
Magnify Image
 23 Αυγούστου 2012// Αυτή η εικόνα είναι από μια σειρά δοκιμών της κάμερας των 100 χιλιοστών του Curiosity της NASA στον Άρη. 
Magnify Image
 10 Ιουνίου 2012// Ο ουρανός γίνεται πορτοκαλί από την φωτιά στο High Park κοντά στο Laporte, στο Κολοράντο.
Magnify Image
 16 Ιουλίου 2012// Τέσσερις σειρές καλαμποκιών ξεριζώθηκαν για να εξεταστούν όλα τα καλαμπόκια που παραμένουν στα 40 στρέμματα του Geff, στο Ιλλινόις. 
Magnify Image
 2 Ιουνίου 2012// Ένα ελικόπτερο διασχίζει τον ξηρό κολπίσκο, όπως προσεγγίζει τη βάση του Kunar Province, στο ανατολικό Αφγανιστάν. 
Magnify Image
 3 Φεβρουαρίου 2012// Πλημμύρες κατακλύζουν καλλιέργειες βαμβακιού γύρω από τη βόρεια New South Wales, πόλη της Moree, στην Αυστραλία. 
Magnify Image
 3 Απριλίου 2012// Ένα παγωμένο ποτάμι δίπλα σε κατοικημένη περιοχή στα περίχωρα της πρωτεύουσας της Μογγολίας. 
Magnify Image
 9 Ιουλίου 2012// Ένα λευκό ποτάμι στο Wenzhou, στην επαρχία Zhejiang της Κίνας. Το ποτάμι Quxi φαίνεται λευκό λόγω της ρίψης 100 kg φυσικού λατέξ από ένα κοντινό εργοστάσιο που διέρρευσαν από τους σωλήνες της αποχέτευσης. 
Magnify Image
 29 Ιουνίου 2012// Διάσπαρτες λευκές σκηνές στο τοπίο όπως φαίνεται από αεροφωτογραφία πάνω από το στρατοπέδο προσφύγων της Yida κατά μήκος των συνόρων με το Βόρειο Σουδάν. 
Magnify Image
 21 Φεβρουαρίου 2012// Ρούχα στοιβαγμένα σε σωρούς στο χώρο μιας γειτονιάς που καταστράφηκε από το τσουνάμι, στη Βόρεια Ιαπωνία.
Magnify Image
 Νοέμβριος 2012// Οι ισχυροί άνεμοι και τα κύματα ξεσήκωσαν διάφορα σπίτια από τα θεμέλιά τους, όπως αυτό στην περιοχή Oakwood. 
Magnify Image
 4 Νοεμβρίου 2012// Μέρος του λούνα παρκ Boardwalk Seaside Heights στέκεται μερικώς βυθισμένο στον ωκεανό μετά τον τυφώνα Sandy. 
Magnify Image
 7 Ιανουαρίου 2012// Η εξέλιξη σε ένα από τα νησιά από το πρότζεκτ "τα νησιά του κόσμου" στο Ντουμπάι.
Magnify Image
 4 Οκτωβρίου 2012// Οι τουρίστες επισκέπτονται το γραφικό σημείο της λίμνης Crescent στο Dunhuang City, στην επαρχία Gansu, βορειοδυτικά της Κίνας. Το Dunhuang, αποτελεί μια μεγάλη στάση στον αρχαίο δρόμο του Μεταξιού γνωστή ως σπηλιές Mogao (Τα Σπήλαια με τους 1.000 Βούδες). Η λίμνη Crescent και το βουνό Mingsha, προσελκύουν μεγάλο αριθμό τουριστών τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό. 
Magnify Image
 2 Φεβρουαρίου 2012// Μια εναέρια φωτογραφία του Mont-Saint-Michel, ένα τουριστικό αξιοθέατο που αποτελεί παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO στη βορειοδυτική Γαλλία. 
Magnify Image
 13 Αυγούστου 2012// Βίλες στην κορυφή του ιστορικού εμπορικού κέντρου στη Zhuzhou της Κίνας.
 Magnify Image3 Απριλίου 2012// Τεράστια δέντρα σε κήπους  στον κόλπο της Σιγκαπούρης. 

 4 Νοεμβρίου, 2012// Το νερό αποβάλλεται στο Shirakawa-go το μνημείο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς του Shirakawa, στην Ιαπωνία. Αυτό το ετήσιο έθιμο  πραγματοποιείται για την πρόληψη της πυρκαγιάς. 
Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger