Δραματική ήττα Ολυμπιακού στο φινάλε

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Απίστευτο και όμως αληθινό! 

Ο Ολυμπιακός 33΄΄ πριν το τέλος ήταν μπροστά 72-67 αλλά κατάφερε να δεχθεί 7-0 από την Σιένα και να χάσει με σκορ 74-72, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Top-16 της Ευρωλίγκας. 

Διαμαρτύρονται δικαιολογημένα οι ‘ερυθρόλευκοι’ γιατί στα 10΄΄ καθώς το χρονόμετρο κόλλησε και έτσι ο Μπράουν βρήκε χρόνο να σκοράρει. 

Βέβαια, πριν από αυτό η ομάδα του Μπαρτζώκα… κατάφερε με Λο και Χάινς να χάσει δύο λέι απ, δίνοντας την ευκαιρία στους Ιταλούς να "κλέψουν" ένα ματς που και οι δύο είχαν αρχίσει να πιστεύουν ότι είχαν χάσει. 

Σε πολύ κακή μέρα οι πρωταθλητές Ευρώπης, "εγκλωβίστηκαν" από την άμυνα ζώνης με προσαρμογές των Ιταλών και πλέον με μία νίκη και τρεις ήττες στα πρώτα τέσσερα ματς, καλούνται να ψάξουν εκτός έδρας νίκες, αρχής γενομένης από το ματς της επόμενης αγωνιστικής με την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. 

Επιθετικά, ο Σπανούλης περιορίστηκε και βγήκε εκτός αγώνα από τις άμυνες των αντιπάλων για μεγάλο διάστημα αν και στο τέλος με πέντε προσωπικούς πόντους πήγε να "καθαρίσει" το παιχνίδι. 

Από την άλλη πλευρά, η Σιένα έφτασε στο τέσσερα στα τέσσερα με τον Μπόμπι Μπράουν να είναι για μία ακόμα φορά εξαιρετικός (22π) και να σημειώνει και το νικητήριο καλάθι.
Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger