Βίντεο - σοκ με θηριωδίες σε ισλαμικό σχολείο στην Βρετανία

Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013


Την αναγκαιότητα της πρόσφατης απόφασης σχετικά με την εκλογή των ιμάμηδων αποδεικνύει το βίντεο που τραβήχτηκε με κρυφή κάμερα σε ισλαμικό σχολείο της Μεγάλης Βρετανίας και δείχνει έναν ιμάμη-δάσκαλο να ασκεί βία στους μαθητές του.

Είναι απαραίτητο για την προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών, η θρησκευτική εκπαίδευση να υπάγεται και να ελέγχεται από το κράτος, όπως και οι λειτουργοί της.

Αυτοί που τόλμησαν να προβάλλουν επιχειρήματα «ανθρωπισμού» για να ακυρώσουν την απόφαση, ας κάνουν την αυτοκριτική τους. Όσο για την Τουρκία που «διαμαρτυρήθηκε», αλίμονο εάν μιλά για «δικαιώματα» μία χώρα που η βασική αιτία θνησιμότητας στις ενήλικες γυναίκες είναι η κακοποίηση.

Το βίντεο πραγματικά σοκάρει. και όμως κάποιοι ήθελαν τέτοιες ανεξέλεγκτες καταστάσεις πίσω από κλειστές πόρτες.

Υπενθυμίζεται ότι η επίμαχη απόφαση προέβλεπε ότι οι ιμάμηδες (ιεροδιδάσκαλοι) θα πληρώνονται από το ελληνικό κράτος και θα έχουν συντάξιμα έτη, ενώ θα επιτρέπεται η διδασκαλία του Κορανίου στα δημόσια σχολεία. Αμφότερες οι προβλέψεις επρόκειτο να τελούν υπό την αίρεση ότι θα υπάρξουν υποψήφιοι ιμάμηδες, καθώς και μαθητές που θα ζητήσουν να διδαχθούν το Κοράνι.

Στόχος της ρύθμισης - σύμφωνα με πηγές του υπουργείου - ήταν να σπάσει το σύστημα του προξενείου, το οποίο εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες του προηγούμενου νόμου και συντηρεί λίστες μαύρης μισθοδοσίας των ιμάμηδων, οι οποίοι το απόγευμα λειτουργούν τα περίφημα «κουράν κουρσούμ» (φροντιστήρια Κορανίου).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger