Γιούργια με εκσκαφέα μέσα στην Τράπεζα μετά την απόφαση της Κυπριακής Κυβέρνησης για φορολόγηση καταθέσεων

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013


Οι αντιδράσεις από την χθεσινοβραδινή απόφαση στο Εurogroup των Βρυξελλών για κούρεμα των καταθέσεων, παίρνουν την μορφή χιονοστιβάδας και ήδη ένας απλός πολίτης βγήκε στους δρόμους αγανακτισμένος, επιχειρώντας να ρίξει με τον εκσαφεά του την κύρια είσοδο Συνεργατικού Ιδρύματος στη Λεμεσό, η οποία ήταν κλειστή.
Αγανακτισμένος πολίτης, ο οποίος έχει τις καταθέσεις του στη Συνεργατική Πιστωτική Εταιρεία Κυπερούντας, απέκοψε το πρωί την είσοδο του υποκαταστήματος της ΣΠΕ, που βρίσκεται στη Λεωφόρο Νίκου και Δέσποινας Παττίχη, στη Λεμεσό.
Ο πολίτης φώναζε πανικόβλητος να του ανοίξουν την πόρτα, για να πάρει τις καταθέσεις του, αφού όπως έγινε γνωστό από το πρωί τα Συνεργατικά Πιστωτικά Ιδρύματα αποφάσισαν να μην λειτουργήσουν το πρωί του Σαββάτου, μετά το άκουσμα της απόφασης για κούρεμα των καταθέσεων.
Δηλώνοντας εξοργισμένος με τα όσα διαδραματίζονται, έλεγε στον κόσμο που είχε μαζευτεί εκεί ότι ξεγελάστηκε από τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων ότι οι καταθέσεις των πολιτών είναι ασφαλισμένες και πως αποφάσισε να εκφράσει τη διαμαρτυρία του, σταθμεύοντας τον εκσκαφέα έξω από την είσοδο του υποκαταστήματος της ΣΠΕ Κυπερούντας.
Μετά από συστάσεις της Αστυνομίας και αφού προκλήθηκε μικρή κυκλοφοριακή συμφόρηση στην περιοχή, ο πολίτης απομάκρυνε τον εκσκαφέα.
Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger