Στον τόπο του εγκλήματος ο Νόλε....

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

O Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ο πρώτος από τους μεγάλους που πατάει πόδι στη Μελβούρνη. Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο, έφτασε χθες στην Αυστραλία και δεν έχασε χρόνο πραγματοποιώντας την πρώτη του προπόνηση στο κεντρικό court Melbourne Park, περιμένοντας με ανυπομονησία την έναρξη του πρώτου Grand Slam της σεζόν. 
Το πρωί της Πέμπτης στην ηλιόλουστη Μελβούρνη, ο Νόβακ Τζόκοβιτς πραγματοποίησε το πρώτο του προπονητικό session, λίγες μόλις ώρες μετά την αφιξή του στο νησί των καγκουρό.
Ο 24χρονος Σέρβος πρωταθλητής, ξεκίνησε το τελευταίο και πιο σημαντικό, όπως ο ίδιος είπε, στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει του Australian Open 2012 το οποίο καλείται να υπερασπιστεί ως πρωταθλητής της περσινής διοργάνωσης.

Ο Νόλε, δύο φορές τροπαιούχος στο πρώτο Major της χρονιάς (2008, 2011), το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις μπήκε στην Rod Laver Arena, έδωσε ένα φιλί στο μπλε plexicushion court πριν ξεκινήσει την προπόνησή του η οποία περιελάμβανε ανταλλαγή μπάλας με δύο από τους καλύτερους Αυστραλούς juniors, τον Μάβερκ Μπέινς και τον Άντριου Χάρις.
Ευδιάθετος, μετά το εξαιρετικό του ξεκίνημα στη σεζόν με τον τίτλο στο Αμπού Ντάμπι και τις τρεις νίκες επί Μονφίς, Φέντερερ και Φερέρ, ο Τζόκοβιτς έπαιξε και λίγο ποδόσφαιρο με μια μπάλα που είχε στην τσάντα του.
"Νομίζω ότι αυτές οι δύο εβδομάδες είναι οι πιο σημαντικές για μένα για να προετοιμαστώ για το Όπεν. Θα δούμε... Είναι μια δύσκολη και μεγάλη χρονιά αλλά ανυπομονώ να ξεκινήσουμε" τόνισε ο Τζόκοβιτς στις πρώτες του δηλώσεις επί Αυστραλιανού εδάφους.
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο στο Australian Open, στον περσινό τελικό του οποίου κέρδισε τον Άντι Μάρει με 3-0 σετ ενώ στη συνέχεια της χρονιάς κατάκτησε τόσο το Wimbledon όσο και το US Open, φτάνοντας τα 4 Grand Slam καριέρας. 

Πηγή : tennis24.gr
Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger