Διχασμένη Προσωπικότητα ....

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Για μια ακόμη φορά στην καριέρα του, ο Μάρκος Παγδατής δεν μπόρεσε να δώσει τη λογική συνέχεια μετά από μια μεγάλη νίκη κόντρα σε top τενίστα. Λίγες μόλις ώρες μετά την σπουδαία επικράτηση επί του Ντελ Πότρο, ο Κύπριος επέστρεψε στις κακές του εμφανίσεις γνωρίζοντας την ήττα αποκλεισμό με 2-0 σετ απ'τον Μπενετό στους "4" του Σίδνεϊ. 

Κι ενώ όλα ήταν ευνοϊκά για τον Μάρκο Παγδατή, ειδικά μετά τη μεγάλη εμφάνιση και νίκη επί του Ντελ Πότρο στα προημιτελικά του Apia Sydney International, ο Κύπριος, κατά την προσφιλή του συνήθεια, γρέμισε με ότι κόπο έκτισε τις προηγούμενες ημέρες στο Σίδνεϊ ,πραγματοποίησε κάτω του μετρίου εμφάνιση στο δεύτερο ημιτελικό και έφυγε με άδεια χέρια απ'την αγαπημένη του πόλη.

Χωρίς συγκέντρωση, χωρίς σερβίς και χωρίς backhand, τα τρία δηλαδή όπλα που του έδωσαν τη νίκη επί του Ντελ Πότρο, ο Παγδατής επέτρεψε στον υποδεέστερο, τενιστικά, αντίπαλό του να πάρει πρωτοβουλίες με τον Μπενετό να φτάνει τελικά στη σπουδαία νίκη με 6-4, 6-4 μετά από σχεδόν δύο ώρες σκληρού αγώνα στο μισοάδειο κεντρικό court των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο Σίδνεϊ.

Ο 30χρονος Μπενετό, Νο49 στην παγκόσμια κατάταξη, έκανε το παιχνίδι του και δικαιώθηκε.

Ο Παγδατής, μετά την απώλεια του πολύ κακού 1ου σετ, είχε πέντε ευκαιρίες να πάρει πίσω το break με το οποίο προηγήθηκε νωρίς στο 2ο σετ ο Μπενετό, όμως δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί καμία από αυτές.

Πλέον ο Παγδατής καλείται να ξεχάσει το συντομότερο την ήττα απ'τον Γάλλο και να επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις του στο Australian Open στον 1ο γύρο του οποίου θα συναντήσει τον Μπένζαμιν Μπέκερ και στο 2ο γύρο έναν εκ των Βαβρίνκα/Παιρέ ενώ στους "32" πιθανότατα τον Αλμάγκρο, πριν το ραντεβού με τον Μπέρντιχ στον 4ο γύρο.

Mε τις καλύτερες προοπτικές θα ταξιδέψει στη Μελβούρνη η Βικτόρια Αζαρένκα, μετά τη σπουδαία επιτυχία της στο πρώτο επίσημο τουρνουά της στη νέα σεζόν.

Η 22χρονη από το Μινσκ, Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά από μια πολύ δυνατή εβδομάδα στο Σίδνεϊ, έφτασε στην κατάκτηση του Premier τίτλου νικώντας με 6-2, 1-6, 6-3 την κουρασμένη, απ'την υπερπροσπάθεια στα ημιτελικά κόντρα στη Κβίτοβα, Να Λι η οποία πλήρωσε τα πολλά αβίαστα λάθη της στο ματς.

Πηγή:tennis24.gr
Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger