Λαογραφικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Λιβαδειάς ''Το Γαϊτανάκι''

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, πιστό στις παραδόσεις του τόπου μας, με την ευκαιρία του τριωδίου και σε συνεργασία με τον Δήμο Λεβαδέων, προγραμμάτισε και πραγματοποίησε μία σειρά εκδηλώσεων, οι οποίες κορυφώνονται :
  • με τον αποκριάτικο χορό, που θα γίνει το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012, στο εξοχικό κέντρο «ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑ» στη Λιβαδειά, με πλούσιο φαγητό, άφθονο κρασί και πολύ κέφι, μέχρι το ξημέρωμα, για όσους αντέξουν. ΄Ωρα προσέλευσης 9,00 μ.μ. 
  • με την μεγάλη παρέλαση αρμάτων και πεζοπόρων τμημάτων, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2012, στους κεντρικού δρόμους της Λιβαδειάς. ΄Ωρα έναρξης της παρέλασης στις 4,00 μ.μ. 
  • την Καθαρή Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2012, στο λόφο του Προφήτη Ηλία Λιβαδειάς, θα συνεχιστεί το γλέντι και θα γευθούμε την πατροπαράδοτη φασολάδα και τα σαρακοστιανά. 
Ο Δήμος Λεβαδέων & το τα μέλη του Διοικητικού μας Συμβουλίου, σας προσκαλούν να πάρετε μέρος στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις, αφήνοντας στην άκρη, για λίγες μέρες, τα όποια προβλήματα σας απασχολούν.

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger