Τελικός «αιωνίων» στο Κύπελλο μπάσκετ

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Η παράδοση που θέλει την τελευταία τετραετία Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να «μάχονται» για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς συνεχίστηκε, μετά την -αναμενόμενη- πρόκριση των «ερυθρολεύκων» στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε 87-52 τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό στο ΣΕΦ και για 16η φορά στην Ιστορία του πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» από την αρχή είχαν τον έλεγχο στο παιχνίδι και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον αντίπαλο να ελπίζει για νίκη.

Για τον Ολυμπιακό ευχάριστη έκπληξη μπορεί να θεωρηθεί η εμφάνιση του Μάρκο Κέσελ που σημείωσε 10 πόντους και είχε καλή παρουσία και στην άμυνα ενώ κορυφαίοι ήταν οι Γκετσεβίτσιους (16 π), Παπανικολάου (13 π) και Σλούκας (11 π). 

Ωστόσο, ο τραυματισμός του Γιώργου Πρίντεζη στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν είναι κάτι σοβαρό, καθώς η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε βγήκε καθαρή. Έτσι ο Έλληνας φόργουορντ θα μείνει εκτός προπονήσεων για δύο με τρεις μέρες, με τη συμμετοχή του κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας να κρίνεται αμφίβολη.

Τα δεκάλεπτα: 21-13, 40-25, 59-38, 87-52

Oλυμπιακός (Ίβκοβιτς):Χάινς 5, Λο 9, Άντιτς 2, Σπανούλης 2, Παπανικολάου 13, Μάντζαρης 5, Κέσελ 10, Σλούκας 11, Παπαδόπουλος 5, Γκετσεβίτσιους 16, Γλυνιαδάκης 5, Πρίντεζης 4

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Καλαμπάκας 8, Στίγκερς 5, Αράπης, Άλεξιτς 6, Ντούβνιακ, Λιάπης, Καλαμπόκης 15, Πέτγουεϊ 5, Παππάς, Γιαννακίδης, Καλλές 13, Αμπάρας
Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger