O Ερντογάν δίνει συγχαρητήρια στην προπαγανδιστική ταινία "Fetih" που ξεκίνησε η προβολή της.

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Η μεγαλομανία του Πασά Ερντογάν δεν έχει όρια ....
H τουρκική ταινία « Fetih 1453» η οποία παρουσιάζει τις ημέρες της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης και τη ζωή του Μωάμεθ του Πορθητή, ξεκίνησε να προβάλλεται σε 900 αίθουσες στην Τουρκία. Η κοσμοσυρροή είναι τεράστια στις αίθουσες και ήδη στην γειτονική χώρα ξεκίνησε η συζήτηση για την ποιότητα όλης της παραγωγής και την παρουσίαση των ιστορικών γεγονότων. Πάντως ο τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν, έδωσε τα συγχαρητήρια του και στο σκηνοθέτη και στο σεναριογράφο. Ο Φατίχ Άκσοϊ που είναι ο παραγωγός της ταινίας ευελπιστεί πως τα ο αριθμός των εισιτηρίων θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. 


Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΚ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

Για τη σημασία που δίνουν οι γείτονες μας στην ταινία προπαγάνδα φαίνεται και από τον τρόπο που διαφημίζουν την ταινία. Το πρώτο πράγμα που έκανε η εταιρεία παραγωγής είναι να στείλει την ταινία “Fetih1453” στο σπίτι του τούρκου
πρωθυπουργού οπου ο Ερντογάν αναρρώνει μετά την ξαφνική χειρουργική επέμβαση του το προηγούμενο Σάββατο

« Ηταν παράκληση του Ερντογάν να δει την ταινία. Η εταιρεία παραγωγής έστειλε το DVD στο σπίτι του στην Κων/πολη. Ο τούρκος πρωθυπουργός παρακολούθησε όλη την ταινία και έστειλε μήνυμα λέγοντας « μου άρεσε πολύ συγχαρητήρια» αποκαλύπτει σε άρθρο του ο διευθυντής της εφημερίδας Habertürk Fatih Altayli. 

Enhanced by Zemanta
Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger