W. Houston: Πέθανε από κοκτέιλ φαρμάκων και αλκοόλ - Φωτογραφίες από το ξενοδοχείο που βρέθηκε νεκρή

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012


Mετά από αρκετές ώρες παραμονής στο μοιραίο δωμάτιο του ξενοδοχείου το άψυχο σώμα της Whitney Ηοuston- που βρέθηκε νεκρή προχθες το απόγευμα μέσα στην μπανιέρα του δωματίου απο το σωματοφύλακά της - μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο. 

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο ιατροδικαστής πληροφόρησε την οικογένεια της άτυχης τραγουδίστριας ότι τελικά ο θανατός της δεν είχε να κάνει καθόλου με πνιγμό καθώς το νερό στα πνευμόνια της ήταν ελάχιστο. Το τέλος ήρθε από ένα θανάσιμο κοκτέιλ υπνωτικών χαπιών και αλκοόλ... Συγκεκριμένα είχε πάρει χάπια Xanax μαζί με άλλα συνταγογραφημένα φάρμακα και ήπιε πολύ αλκοόλ.
Τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα ανακοινωθούν σε 4 εβδομάδες αφού θα έχουν βγει και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Σύμφωνα με το Tmz, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου βρέθηκαν πολλά κουτιά με υπνωτικά χάπια. Οι τελευτάιες εξελίξεις θέλουν τη Whitney να είχε πεθάνει πριν βυθιστεί το κεφάλι της στην μπανιέρα. 

Στο ξενοδοχείο έσπευσε η 19χρονη κόρη της η οποία κάποια στιγμή ξέσπασε αφού οι αρχές δεν της επέτρεπαν -λόγω των ερευνών- να μπει στο δωμάτιο για να δει το σώμα της μητέρας της. 

Στο ξενοδοχείο πήγε και ο πρώην σύντροφος της τραγουδίστριας, τραγουδιστής Ray J.ο οποίος εθεάθη να κρατάει απελπισμένος το πρόσωπό του βγαίνοντας από το δωμάτιο που η Whitney άφησε την τελευταία της πνοή.

Enhanced by Zemanta
Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger