Μίζα 96.000,00 usd στο ΣΔΟΕ – εφοριακούς υπαλλήλους της Ελλάδος.

Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

Επιβεβαίωση με την βούλα αμερικανικού ομοσπονδιακού δικαστηρίου για ελληνική μιζα !

Γράφει ο αντι300Οι κύριοι του ΣΔΟΕ – εφοριακοί της ελλαδος δεν ελέγχονται μόνο για την υπόθεση του «Αιολικού Πάρκου Ρόδου αε» απο τους Γερμανούς της ΑΒΒ προκειμένου να μην τους επιβληθούν τεράστια ποσά πρόστιμο για φοροαπάτη και φοροδιαφυγή.

Οι κύριοι του πράσινου ΣΔΟΕ τα έχουν αρπάξει και για πολλές άλλες υποθέσεις σαν αυτή που σε αποκλειστικότητα το δημοσιεύουμε σήμερα.

Το δικόγραφο του αμερικανικού δικαστηρίου για την υπόθεση της καταδικης της εταιρείας DIMON GREECE θυγατρική της αμερικανικής ALLIANCE ONEINTERNATIONAL , INC Με εξειδίκευση στο καπνεμπόριο, και τα στοιχεία όπως αυτά συμπεριέλαβε στην αποφαση του το αμερικανικό δικαστήριο της κολούμπια συγκεκριμένα τους καταδίκασε για την δωροδοκία των ελλήνων υπαλλήλων του ΣΔΟΕ – εφοριακων προκειμένου να τους μειωθεί το πρόστιμο που τους είχε επιβληθεί ποσού 2.500.000,00 ευρώ !
Μετά από την μιζα των 96.000,00 usd το ποσό του προστίμου μειώθηκε σε μόλις 600.000,00 ευρώ τα στοιχεία με βάση την δικαστική απόφαση του αμερικανικού ομοσπονδιακού δικαστηρίου της κολούμπια με ημερ. 8/6/2010 στις σελίδες 2, 4, 9.

ΜΙΖΑ ΣΤΟ ΣΔΟΕ comp21618-alliance-one
Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger