Αύριο οι υποψηφιότητες και την Κυριακή ο Κ. Μητσοτάκης στη Λιβαδειά

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Με την συνεδρίαση της διευρυμένης ΝΟΔΕ και πολιτική εκδήλωση την Κυριακή στις 12:30 το μεσημέρι στον κινηματογράφο «Φίλιππος» με ομιλία του Βουλευτή Β’ Αθηνών Κυριάκου Μητσοτάκη, ξεκινά και επίσημα η Νέα Δημοκρατία στη Βοιωτία την προεκλογική της εκστρατεία.

Παράλληλα ολοκληρώνεται αύριο το βράδι η κατάθεση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στα γραφεία της ΝΟΔΕ στη Λιβαδειά απ΄ όσους ενδιαφέρονται να καταλάβουν μια θέση στο ψηφοδέλτιο του κόμματος.

Οι ενδιαφερόμενοι καταθέτουν την σχετική αίτηση, το ποινικό τους μητρώο και καταβάλουν το ποσό των 300 ευρώ. Ακολούθως θα γίνει η αξιολόγηση και το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν οι υποψήφιοι βουλευτές.

Στη Βοιωτία η διαγραφή του Μιχάλη Γιαννάκη έχει απελευθερώσει ένα σημαντικό αριθμό ψηφοφόρων καθώς και μια θέση στο ψηφοδέλτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει «κλειδώσει» η υποψηφιότητα του περιφερειακού συμβούλου Γιάννη Καράμπελα ο οποίος καλείται (για άλλη μια φορά) να σηκώσει το βαρύ «φορτίο», ενώ τα άλλα ονόματα που ακούγονται είναι των πρώην βουλευτών Ευάγγελου Μπασιάκου και Ανδρέα Κουτσούμπα, της Κικής Μαχαίρα και στο πλαίσιο της ανανέωσης του Τάσου Ιγκλέζου, της Λουκίας Θεοδώρου και του Λουκά Υπερήφανου.

Στόχος της Ν.Δ. είναι η αυτοδυναμία στις επερχόμενες εκλογές.

«Ο πρόεδρος της Ν.Δ. ξεκαθάρισε ότι δεν ισχύουν ορισμένα ψευτοδιλήμματα που τίθενται το τελευταίο διάστημα. Ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε ότι δεν πρόκειται να συγκυβερνήσει με τον οποιονδήποτε τρόπο και ότι η έλλειψη αυτοδυναμίας σημαίνει αδυναμία να κυβερνηθεί η χώρα όταν αυτό που χρειάζεται είναι μια ισχυρή κυβέρνηση γιατί τα δύσκολα δεν έχουν τελειώσει», επεσήμανε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βοιωτίας Δημήτρης Καραμάνης.

Πηγή:tabloid.gr
Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger