Ν. Αγγελάρας: Η συμμορία των πολιτικών τον είχε παραπέμψει, για να καλυφθεί η βαριά αμέλεια της Διαμαντοπούλου για το σκάνδαλο των βιβλίων, το Συμβούλιο τον αθώωσε!

Κυριακή, 25 Μαρτίου 2012

Οι πολιτικοί αντί να υπηρετούν την αλήθεια και το δίκαιο, λειτουργούσαν συντεχνιακά και ήταν έτοιμοι να σπιλώσουν τον οποιονδήποτε, για μικροκομματικούς σκοπούς, με αποτέλεσμα να απαξιώσουν την πολιτική και να καταστρέψουν τη χώρα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση της κυρίας Διαμαντοπούλου, η οποία αντί να παραιτηθεί για το σκάνδαλο των βιβλίων, επιτέθηκε στον ανώτατο δικαστή, τον οποίον αποπειράθηκε να εξοντώσει ο Υπουργός Διακιοσύνης. Θαυμάστε τους!
Αθωώθηκε από το πειθαρχικό συμβούλιο ο Ν. Αγγελάρας για το ζήτημα με τα σχολικά βιβλία
Αθωώθηκε από το Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο ο αντιπρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Νίκος Αγγελάρας σε βάρος του οποίου είχε ασκηθεί πειθαρχική δίωξη από τον υπουργό Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου για καθυστέρηση έκδοσης αποφάσεων σχετικά με τον διαγωνισμό έκδοσης σχολικών βιβλίων, κ.λπ.
Ειδικότερα, στον αντιπρόεδρο του Ανωτάτου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου καταλογίστηκε ότι καθυστέρησε την έκδοση αποφάσεων στις υποθέσεις που αφορούσαν τον έλεγχο του διαγωνισμού αγοράς χάρτου για την έκδοση σχολικών βιβλίων και της συμβάσεως για τον υποθαλάσσιο αγωγό αερίου.
Ακόμη, του αποδόθηκε απρεπής συμπεριφορά για δύο επιστολές που έστειλε στην υπουργό Παιδείας 'Αννα Διαμαντοπούλου για το θέμα των σχολικών βιβλίων και στον υπουργό 'Αμυνας Πάνο Μπεγλίτη για την υπόθεση του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη.
Το Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο με πρόεδρο τον αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Κων. Μενουδάκο και εισηγητή τον σύμβουλο Επικρατείας Ηρακλή Τσακόπουλο, έκριναν ότι ο αντιπρόεδρος του Ανώτατου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου δεν υπέπεσε σε πειθαρχικά παραπτώματα. Οι δικαστές έκριναν ομόφωνα ότι ο Αγγελάρας δεν καθυστέρησε την έκδοση των αποφάσεων που αφορούσαν τον έλεγχο του διαγωνισμού για τα σχολικά βιβλία και της επίμαχης σύμβασης για τον υποθαλάσσιο αγωγό αερίου.
Ως προς το θέμα των επιστολών προς την Διαμαντοπούλου και τον Μπεγλίτη, το Ανώτατο Πειθαρχικό έκρινε κατά πλειοψηφία (4 -3) ότι οι επιστολές δεν είχαν μεν το προσήκον ύφος, αλλά το πειθαρχικό συμβούλιο εκτιμώντας στις συνθήκες κάτω από τις οποίες εστάλησαν και την προσωπικότητα του αντιπροέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου έκριναν ότι δεν πρέπει να επιβληθεί πειθαρχική ποινή.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Ναυτεμπορική
Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger