Ένοπλος απολυμένος κρατά ομήρους στην Κομοτηνή!

Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2012

- Επι τόπου διαπραγματευτές της αστυνομίας προσπαθούν να τον πείσουν να παραδοθεί
- Κρατάει ομήρους 2 διευθυντικά στελέχη του εργοστασίου
- Οι άνδρες της ασφάλειας κατάφεραν λίγο μετά τις 3 να απεγκλωβίσουν άλλες 2 γυναίκες που εργάζονταν εκεί

Με το μυαλό του θολωμένο από την ανεργία, ένας άνδρας περίπου 60 χρονών μπήκε λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι στο εργοστάσιο κατασκευής κάδων απορριμμάτων HELESI PLC στη Βιομηχανική Περιοχή της Κομοτηνής. 
Με μια καραμπίνα στο χέρι άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως με αποτέλεσμα να τραυματισθούν 2 άτομα, οι πληροφορίες λένε, ο ένας είναι ο ιδιοκτήτης, ο άλλος υπάλληλος.

Οι φωνές και οι πυροβολισμοί πάγωσαν το αίμα όλων. Οι τραυματίες κατάφεραν να βγουν έξω και να καλέσουν σε βοήθεια. 

Ο 60χρονος όμως παραμένει μέσα και κρατάει ομήρους 2 άτομα, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι διευθυντικά στελέχη του εργοστασίου. Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, αστυνομικοί κατάφεραν να βγάλουν από πλαινή πόρτα και 2 γυναίκες που είχαν εγκλωβιστεί στον χώρο.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο 60χρονος, πατερας 2 παιδιών, είχε απολυθεί πριν από 8 μήνες από το εργοστάσιο. Πήγε σήμερα λένε, αποφασισμένος να ζητήσει ή να επαναπροσληφθεί ή να του δώσουν όσα του χρωστούν.
Μάλιστα σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου της Κομοτηνής, Παντελή Μαγουλιό, εργαζόταν για πάνω από 10 χρόνια στο εργοστάσιο και οι ιδιοκτήτες είχαν δεσμευθεί να τον επαναπροσλάβουν.

Όμως, αυτό δεν έγινε και σύμφωνα πάντα με τον κ. Μαγουλιό, ο 60χρονος σε μεγαλη απελπισία και νηστικός επι 4 μέρες έκανε αυτή την κίνηση απόγνωσης.

Μπήκε με την καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί και αμέσως μετά πήρε δυο ομήρους και ταμπυρώθηκε σε ένα γραφείο. Σύμφωνα με τον κ. Μαγουλιό, ο ένας από τους ιδιοκτήτες ο κ. Θανάσης Ανδριανόπουλος, είναι σοβαρά τραυματίας και νοσηλεύεται στην εντατική.

Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας και διαπραγματευτές και προσπαθούν να τον πείσουν να παραδοθεί. Μάλιστα έχει σχηματισθεί και ζώνη ασφαλείας σε ακτίνα 2 χιλιομέτρων γύρω από το εργοστάσιο.
Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger