Ο νέος εμίρης του Dubai λέγεται Roger Federer..

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Ο Ρότζερ Φέντερερ κατέκτησε για 5η φορά το τουρνουά στο Ντουμπάι. Στον τελικό νίκησε τον Άντι Μάρεϊ με 7-5, 6-4.

Ο Άντι Μάρεϊ έκανε τη μισή δουλειά στο Ντουμπάι. Νίκησε τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα ημιτελικά, ωστόσο δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την...εύκολη αποστολή: Να κατακτήσει το τουρνουά.

Ο Ρότζερ Φέντερερ νίκησε αυτή τη φορά τον Σκωτσέζο και κατέκτησε για 5η φορά στην καριέρα του το τουρνουά "Dubai Duty Free Championships".

Tο τελικό αποτέλεσμα ήταν 7-5, 6-4 υπέρ του Ελβετού που μετά τη Βασιλεία τον περασμένο χειμώνα, πήρε τίτλο και στη δεύτερη πόλη που διαμένει και προπονείται, το Ντουμπάι.

Ο πιο επιτυχημένος εν ενεργεία τενίστας έπαιξε εξαιρετικά αυτή την εβδομάδα και μόλις μια φορά, και αυτή στον τελικό, έχασε το σερβίς του!

"Το να κερδίζεις είναι ό,τι καλύτερο. Λύνει τα πάντα. Είμαι ευτυχισμένος. Όλα πήγαν καλά", σχολίασε ο 30χρονος σταρ που νίκησε για τελευταία φορά σε Grand Slam τον Ιανουάριο του 2010 στην Αυστραλία.

Κατέκτησε για 72η φορά ένα τουρνουά και ήδη φέτος μετράει δύο νίκες, στο Ρότερνταμ και στο Ντουμπάι. Ο Μάρεϊ πάλι αναζητεί τον πρώτο τίτλο μετά την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ίβαν Λεντλ, ωστόσο είναι καλύτερος από κάθε άλλη χρονιά.

Έμεινε ικανοποιημένος με την προσπάθεια του στο Ντουμπάι, λέγοντας "ήταν μια καλή εβδομάδα. Πέτυχα καλές νίκες απέναντι στον Μπέρντιχ και τον Νόβακ. Έτσι κι αλλιώς είναι δύσκολη η "μάχη" με τον Ρότζερ πάντα, αλλά απόψε ήταν καλύτερος και άξιζε τη νίκη".
Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger