"Ξέρεις ποιος είμαι εγώ...." συνέβει στο γκισέ της αεροπορικής εταιρίας Virgin, στο Σύδνεϊ

Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

Θα πρέπει να δοθεί βραβείο στην υπάλληλο που ήταν στο γκισέ της αεροπορικής εταιρίας Virgin, στο Σύδνεϊ, πριν από μερικούς μήνες για την εξυπνάδα, την ετοιμότητα και το χιούμορ, που αντιμετώπισε ένα επιβάτη που μάλλον θα του άξιζε να μεταφερθεί με τις αποσκευές. 

Μια πτήση με 767 της Virgin με πολλούς επιβάτες ακυρώθηκε λόγω βλάβης του αεροσκάφους. Έτσι η υπάλληλος στο γκισέ προσπαθούσε να εξυπηρετήσει, τοποθετώντας σε κάποια άλλη πτήση, μια μακριά ουρά από ενοχλημένους από την ταλαιπωρία επιβάτες. 

Ξαφνικά, ένας εξαγριωμένος επιβάτης, έσπρωξε τους άλλους έφτασε στο γκισέ και χτυπώντας το εισιτήριο του επάνω σε αυτό, δήλωσε φωνάζοντας πώς πρέπει να είναι στην επόμενη πτήση και ότι πρέπει να είναι και στην πρώτη θέση. 

Η υπάλληλος του είπε : 

-Λυπάμαι κύριε, θα είναι χαρά μου να σας εξυπηρετήσω αλλά θα πρέπει, να εξυπηρετήσω πρώτα όλους αυτούς που περιμένουν στην σειρά, αλλά είμαι σίγουρη πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα σε αυτό που ζητάτε. 

Ο επιβάτης όμως ήταν ανυποχώρητος και φωνάζοντας δυνατά για να τον ακούσουν όλοι είπε: 

- Ξέρεις ποιος είμαι εγώ; 

Χωρίς να διστάσει η υπάλληλος, χαμογελώντας, πήρε το μικρόφωνο που είχε μπροστά της και είπε ακουγόμενη σε όλο τον χώρο του αεροδρομίου: 

- Μπορώ να έχω την προσοχή σας παρακαλώ, μπορώ να έχω την προσοχή σας... Είναι εδώ ένας επιβάτης που δεν γνωρίζει ποιος είναι. Παρακαλώ πολύ, όποιος τον γνωρίζει να προσέλθει στο desk της Virgin ! 

Με όλη την ουρά που περίμενε να έχει ξεκαρδιστεί στα γέλια ο αγροίκος έτριξε τα δόντια του και είπε στην υπάλληλο: 

-Θα σε γα . . . ! 

Χωρίς αυτή να χάσει το χαμόγελο της του απάντησε: 

-Λυπάμαι κύριε, και γι´ αυτό θα πρέπει να περιμένετε στην ίδια ουρά. Προηγούνται άλλοι !
.
.
.
.
.
Χμ!
Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger