Λες και δεν πέρασαν αυτά τα 2-3 χρόνια...Αυτοί συνεχίζουν...

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα με πρόσθετα στοιχεία, βάσει του πρωινού ρεπορτάζ του protothema.gr για προσλήψεις στην ΕΛ.ΣΤΑΤ, κατέθεσε σήμερα το απόγευμα ο εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Γιάννης Μιχελάκης. 
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μιχελάκης αναφέρεται σε νέες ρουσφετολογικές προσλήψεις λίγο πριν την έναρξη της προεκλογικής περιόδου καθώς με κοινή υπουργική απόφαση, την οποία συνυπογράφει ο κ. Βενιζέλος, υπουργοί του ΠΑΣΟΚ ενέκριναν την πρόσληψη από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία 2.340 ατόμων με 8μηνες συμβάσεις ενώ βασιζόμενος
στα στοιχεία του σημερινού μας αποκαλυπτικού ρεπορτάζ αναφέρθηκε και σε ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ στις 23 Μαρτίου 2012, για την πρόσληψη 1000 συνεργατών, καθορίζοντας μάλιστα τη λήξη υποβολής αιτήσεων μόλις στις 28 Απριλίου. 

Ο κ. Μιχελάκης τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία καλεί τους αρμόδιους υπουργούς να πάρουν πίσω τις ρουσφετολογικές αυτές αποφάσεις και προειδοποίησε ότι σε αντίθετη περίπτωση δεν θα αναγνωρίσει ως κυβέρνηση τα αποτελέσματά τους. 

Την ίδια ώρα, σε νέα μας αποκάλυψη, πληροφορούμαστε πως και η ΔΕΗ τη στιγμή που αυξάνει κατά 30% τα τιμολόγια των ήδη ταλαιπωρημένων καταναλωτών της, αποφάσισε την πρόσληψη 119 εργαζόμενων σε περιοχές όπως η Ρόδος, η Αττική (περιοχή που ενδιαφέρει εκλογικά τον ΥΠΕΚΑ κ. Παπακωνσταντίνου), το Ηράκλειο της Κρήτης κ.ά.
Πρόκειται για ευθεία πρόκληση της διοίκησης της ΔΕΗ σε μια περίοδο που το ρεύμα κοστίζει χρυσάφι και οι Έλληνες δοκιμάζονται.

Νέες προσλήψεις στο παρά πέντε των εθνικών εκλογών φέρνει σήμερα στο φως το protothema.gr μετά και τις αποκαλύψεις μας την περασμένη εβδομάδα για το θέμα των ΕΛΤΑ και της ΕΛΣΤΑΤ που οδήγησαν σε σφοδρή επίθεση από τη μεριά της ΝΔ.

Πιο συγκεκριμένα, το δρόμο για 6.000 νέες προσλήψεις άνοιξε με εγκύκλιο της λίγο πριν αποχωρήσει από το υπουργείο Εσωτερικών η κα. Φώφη Γεννηματά. Προσλήψεις που αφορούν σε προσωπικό καθαριότητας, ύδρευσης και αποχέτευσης στους Δήμους της χώρας. Η εν λόγω απόφαση έχει μάλιστα ήδη περάσει σε ΦΕΚ άρα μέσα στην προεκλογική περίοδο θα γίνουν οι τοποθετήσεις και σαφώς δημιουργεί ερωτηματικά ως προς τη χρονική της συγκυρία και δεδομένου του ρόλου της κας. Γεννηματά στο ΠΑΣΟΚ και την προεκλογική του καμπάνια.

Την ίδια ώρα, σε προσλήψεις 680 εποχικών υπαλλήλων σε φορείς του υπουργείου Πολιτισμού και κυρίως στο κέντρο της Αθήνας (όπου ενδεχομένως θα πολιτευτεί) πηγαίνει ο Γιώργος Γερουλάνος. Από αυτούς 450 θα είναι φύλακες, 140 νυχτοφύλακες και 90 καθαριστές. πρόκειται για προσλήψεις που αφορούν στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο (που βρίσκεται στην Α΄Αθήνας παρεμπιπτόντως), το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο (επίσης στην ίδια εκλογική περιοχή), το Νομισματικό Μουσείο στο κέντρο της Αθήνας κ.ά.

Πηγή:protothema.gr
Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger