B.Σταμάτη Τσοχατζοπούλου: η υπάλληλος της ΔΕΗ με τα ακριβά γούστα!

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Η Βασιλική Σταμάτη, ή Βίκυ Σταμάτη Τσοχατζοπούλου όπως τη γνωρίζουμε όλοι, είναι μια όμορφη γυναίκα που κέρδισε την καρδιά του ενός εκ των πιο ιστορικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ, τουλάχιστον μέχρι πριν λίγες μέρες.

Όπως όλοι γνωρίζουμε ο Ακης Τσοχατζόπουλος, είναι εδώ και λίγες μέρες ..εκτός ΠΑΣΟΚ, εξαιτίας της έρευνας που γίνεται για τα πολλά και ακριβά ακίνητα που έχει, αρκετά από τα οποία ήταν συνδεδεμένα με ύποπτες off shore εταιρείες. 


Ποια είναι η γοητευτική Βίκυ Σταμάτη 

Η Βασιλική Σταμάτη κατάγεται από το Ζέλι, ένα μικρό, γραφικό χωριό στο Ν.Φθιώτιδος. Δεν είναι γνωστά πολλά για τη ζωή της πριν γνωρίσει τον Άκη και η ίδια σε συνεντεύξεις της είχε αποφύγει να αποκαλύψει λεπτομέρειες για τη ζωή της.

Η Βίκυ μπήκε στη ΔΕΗ το 1993 όταν ήταν στην κυβέρνηση η ΝΔ. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορταζ ήταν για πολλά χρόνια μέλος της ΠΑΣΥΠ -ΔΕΗ συνδικαλιστικού φορέα της ΔΕΗ που πρόσκειται στη ΝΔ! Τα πρώτα χρόνια εργάστηκε στην υπηρεσία διεύθυνσης προσωπικού.

Η ίδια έχει πει σε συνέντευξή της ότι έχει σπουδάσει Ιστορία της Τέχνης. Έχει πάθος με την σωστή διατροφή και την γυμναστική. Το 2004 δοκίμασε το συγγραφικό της ταλέντο, γράφοντας ένα βιβλίο για παιδιά οικολογικού περιεχομένου με τίτλο "Ο μυθικός χορός της φύσης". Η παρουσίαση του βιβλίου αποτέλεσε μεγάλο κοσμικό γεγονός, με καλεσμένους όλη την αφρόκρεμα της κοσμικής Αθήνας

Η Βίκη Σταμάτη όμορφη και κομψή δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη της για τα όμορφα και πανάκριβα ρούχα. Εκτός από τη σωστή διατροφή και τη γυμναστική που έκανε για να διατηρεί την φόρμα της, φρόντιζε πάντα την εξωτερική της εμφάνιση. Κομμωτής της μάλιστα ήταν ο Στέφανος Βασιλάκης ο οποίος εκείνη την εποχή για να περιποιηθεί τα μαλλιά των κυριών των Βορείων Προαστείων έπαιρνε ως αμοιβή από 500 έως 1000 ευρώ!


Η γνωριμία με τον Άκη ο αρραβώνας, ο πολυτελέστατος γάμος και η μεγάλη ζωή!

Η Βίκυ Σταμάτη μπήκε στη ζωή του πρώην υπουργού το 2000. Η ίδια έχει πει σε συνέντευξή της ότι τον γνώρισε όταν πήγε να του ζητήσει δουλειά το υπουργείο. Μετά ήλθε ο έρωτας...

Για τον αρραβώνα τους ο πρώην υπουργός και η Β.Σταμάτη έδωσαν δεξίωση στο πολυτελές εστιατόριο «Βeau Βrummel» στην Κηφισιά, ενώ είχε προσκληθεί και γαλλίδα τραγουδίστρια από το Παρίσι ειδικά για να ευχηθεί στους μελλόνυμφους!


Και βέβαια ο πολυσυζητημένος γάμος. Τον Ιούλιο του 2004 το ζευγάρι παντρεύεται πρώτα με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Συκεών της Θεσσαλονίκης και στις 11 Ιουλίου με φόντο το βροχερό Παρίσι ενώνονται με τα δεσμά του γάμου στον ορθόδοξο καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου. 

Το ζευγάρι έφθασε στην εκκλησία μέσα σε μία μπλε «Τζάγκουαρ». Το μυστήριο τέλεσε ο μητροπολίτης Παρισίων Εμμανουήλ και ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο. 


Στο γάμο στο ζευγάρι ευχήθηκαν οι συγγενείς του Ακη Τσοχατζόπουλου και της Βίκυς Σταμάτη και ελάχιστοι φίλοι τους, μεταξύ των οποίων ο καθηγητής Κώστας Βεργόπουλος και ο πρώην σύμβουλος του κ. Τσοχατζόπουλου, Νίκος Δημάδης.Κουμπάρος ήταν ο Γάλλος πολιτικός μηχανικός, Μισέλ Καντάς.

Πιο πολύ όμως από το γάμο συζητήθηκε και σχολιάστηκε η δεξίωση στο πολυτελέστατο και πανάκριβο ξενοδοχείο Four Seasons . Οι κακές γλώσσες μάλιστα, αλλά και εφημερίδες, περιοδικά και τηλεοπτικές εκπομπές έλεγαν ότι ο γάμος κόστισε μερικά εκατομμύρια ευρώ!
Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger