Με…"σπόντες" η υποδοχή της Αγάτσα από την ΟΝΝΕΔ Θήβας

Δευτέρα, 16 Απριλίου 2012

Με ερωτηματικά, αμφιβολίες,…καρφάκια και υπόδειξη να δείξει άμεσα … γαλάζιο »φως» υποδέχεται η ΟΝΝΕΔ Θήβας την εκ του πράσινου στρατοπέδου προερχόμενη βουλευτή Βοιωτίας. κ. Αρια Αγάτσα που προσχώρησε στην ΝΔ! Δέστε τι της γράφουν με …ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Iδού ένα τμήμα της ανακοίνωσης της Νεολαίας της ΝΔ Βοιωτίας:

»Στον αγώνα για την αυτοδύναμη επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας, τον οποίο θα δώσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, χαιρετίζουμε αυτούς που συστρατεύονται μαζί μας κάτω από κοινές αξίες και ιδανικά. Σε αυτήν όμως την “πανστρατιά” δεν μπορούμε να δεχτούμε χωρίς αμφιβολίες, προσχωρήσεις όπως αυτήν της κας Αγάτσα, μιας βουλευτή η οποία στήριξε από το πρώτο λεπτό την πολιτική του ΠΑΣΟΚ. Η ΟΝΝΕΔ Θήβας σέβεται την επιλογή του Προέδρου του κόμματος του κ. Σαμαρά, παρ’ όλα αυτά όμως θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε στην κα. Αγάτσα πως δεν έχουμε βραχεία μνήμη. Η επιθυμία της να προσχωρήσει στην ΝΔ και μάλιστα ένα μόλις μήνα πριν τις εκλογές, μας προκαλεί πολλά ερωτηματικά. Δεν έχουμε σκοπό να κάνουμε εικασίες σχετικά με τους προσωπικούς λόγους της απόφασής της, θέλουμε όμως να γνωρίζει καλά πως δεν μπορούμε να αγωνιστούμε στο ίδιο πλευρό εάν πρώτα δεν αποδείξει την πίστη της σε αυτό τον αγώνα.

Καλούμε λοιπόν ως ΟΝΝΕΔ Θήβας την κα. Αγάτσα να ενισχύσει έμπρακτα -και δεν εννοούμε βεβαίως οικονομικά- την Νέα Δημοκρατία και κυρίως την τοπική οργάνωση της ΟΝΝΕΔ Θήβας καθώς και το μαθητικό τμήμα της οργάνωσης (ΜΑΚΙ). Παράλληλα αναμένουμε, εάν τελικά είναι υποψήφια βουλευτής, πλήρες πρόγραμμα προτάσεων και δράσεων τόσο για τον Νομό μας όσο και για την συνολική πολιτική της Νέα Δημοκρατίας. Γίνεται λοιπόν κατανοητό, πως η κ. Αγάτσα εφόσον επιθυμεί να αγωνιστεί μαζί με την νεολαία (όχι στην μάχη του σταυρού αλλά γενικά στον εκλογικό αγώνα), θα πρέπει να επιδείξει την πλήρη στήριξή της στην οργάνωση ώστε να άρει τις καχυποψίες μας προς το πρόσωπό της.

Με εκτίμηση,

Ο πρόεδρος της Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Βοιωτίας,
Σδόνας Γεώργιος

Το Δ.Σ. του Τοπικού Γραφείου Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Θήβας,
Λυμπερίου Ηλίας
Καλαμιώτης Σταμάτης
Καλαμπάκα Αγγελική
Νίκας Κυριάκος
Χαραλάμπους Σωτήρης
Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger