Τι έγιναν το 25 δις των επιδοτήσεων του ΤΕΜΠΜΕ.

Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012

Πάνω από 25 δις λεηλάτησαν οι κυβερνήσεις του δικομματισμού τα τελευταία χρόνια μόνο μέσα από τους περίφημους Αναπτυξιακούς Νόμους και το περίφημο ΤΕΜΠΜΕ ΑΕ (Ταμείο Εγγυοδοσίας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων).

Στα παραπάνω προγράμματα που είχαν μεγάλη συμβολή και οι Τράπεζες κανείς αρμόδιος δεν έδωσε ποτέ λογαριασμό για το τι απέγιναν αυτές οι επιχειρήσεις και οι επιχειρηματίες που διαχειρίσθηκαν αυτά τα χρήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν τα 20 δις των τελευταίων χρόνων που δόθηκαν σε επιχειρηματίες μέσα από τους Αναπτυξιακούς Νόμους έγιναν βίλες, κότερα, πολυτελή αυτοκίνητα και ότι βάζει ο νους σας.

Τα περισσότερα μοιράστηκαν σε κολλητούς της εξουσίας. Καλούμε λοιπόν το Μέγαρο Μαξίμου να δώσει στη δημοσιότητα τον απολογισμό των 20 δις που σκορπίσθηκαν με το άλλοθι των Αναπτυξιακών Νόμων για ν δούμε πόσα από αυτά έπιασαν τόπο.

Καλούμε το Μέγαρο Μαξίμου να δώσει στη δημοσιότητα και τις επιχειρήσεις που επιδοτήθηκαν με τα 5 δις του ΤΕΜΠΜΕ.

Προφανώς έτσι εννοούν την Ανάπτυξη οι πολιτικοί μας.

Τουλάχιστον οφείλουν να δώσουν λογαριασμό στις Τράπεζες για το πως διαχειρίσθηκαν αυτά τα ονειρικά ποσά και κυρίως τι απέγιναν. Μήπως είναι αυτός ο λόγος που ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κόπτονται να έχουν στον έλεγχό τους το τραπεζικό σύστημα;

Η Κυριακή  πλησιάζει και μας δίνεται  μοναδική ευκαιρία όχι αλλαγής αλλά  απαλλαγής .
Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger