Για τρίτη χρονιά κλειστή η κατασκήνωση της Παλιομηλιάς

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Κλειστή θα παραμείνει για τρίτη συνεχή χρονιά η δημοτική κατασκήνωση της Παλιομηλιάς στον Ελικώνα, σύμφωνα με τα όσα είπε ο δήμαρχος Λεβαδέων Ν. Παπαγγελής στην χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δ.Σ , απαντώντας σε ερώτηση του δ.σ της ελάσσονος μειοψηφίας Πέτρου Αρκουμάνη.Ο δήμαρχος επικαλέστηκε τα προβλήματα αδειοδότησης, καθώς όπως είπε δεν υπάρχουν χρήματα για τις απαραίτητες επισκευές, αλλά ούτε και την πρόσληψη προσωπικού.
Για το θέμα ασκήθηκε έντονη κριτική, για ολιγωρία της δημοτικής αρχής, από όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.
Την άποψη ότι η κατασκήνωση πρέπει να λειτουργήσει εξέφρασε ο δ.σ της παράταξης του Δ. Τσιφή, Γ. Αποστόλου όπως είπε «θα μπορούσε να γίνει αλλαγή του τίτλου σε εξοχή και να μείνουν άλλα θέματα παρά πίσω, για να λειτουργήσει».
Για «ακόμη μια χρονιά χαμένη και δυστυχώς σε δύσκολη εποχή» έκανε λόγο η δ.σ Γ. Πούλου, τονίζοντας ότι και να συγκροτηθεί κυβέρνηση στις 17 Ιουνίου δεν υπάρχει ο απαραίτητος χρόνο για προσλήψεις μέσω του ΑΣΕΠ.
Επικριτικότερος ήταν ο δ.σ Ν. Κοτσικώνας, που υπενθύμισε τις προεκλογικές δεσμεύσεις του δημάρχου Ν. Παπαγγελή λέγοντας «η σημερινή δημοτική αρχή πριν αναλάβει , είχε καταγγείλει το κλείσιμο από το Δ. Τσιφή. Εμείς και πέρυσι είχαμε επιμείνει , ο δήμαρχος είχε προτάξει διάφορες δικαιολογίες και είχε πει ότι έχουν προγραμματιστεί διάφορες επισκευές. Σήμερα, απαντώντας σε ερώτηση μας, μας είπε ότι δεν έχει γίνει τίποτα , ούτε για τις άδειες , ούτε για τις εργασίες». Τέλος ο κ. Κοτσικώνας χαρακτήρισε το όλο θέμα ως «απαράδεκτη τακτική , που εντάσσεται στη γενικότερη υποβάθμιση των κοινωνικών υπηρεσιών, που ο δήμος όφειλε στους δημότες, αλλά δεν έχει τέτοια κοινωνική μέριμνα».
Από τη μεριά του ο δήμαρχος Ν. Παπαγγελής δήλωσε ότι «κάνουμε τεράστια προσπάθεια, τα ζητήματα είναι τεράστια» ενώ αναφέρθηκε και σε δολιοφθορές που έγιναν πρόσφατα στο χώρο της κατασκήνωσης με αποτέλεσμα «τεράστιες ζημιές που η αποκατάσταση τους απαιτεί τεράστιο κόστος».

Πηγή : siriosfm.gr
Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger