Eurovision 2012: Κινδυνεύει να ακυρωθεί η νίκη της Σουηδίας;

Κυριακή 27 Μαΐου 2012


Μπορεί να τελείωσε ο 57ος τελικός της Eurovision και μεγάλη νικήτρια της χθεσινής βραδιάς να αναδείχθηκε πανηγυρικά η Σουηδία με την Loreen με το τραγούδι "Euphoria" εντούτοις δεν είναι λίγες οι αντιδράσεις που προκαλεί το τελευταίο και συγκλονιστικότερο στοιχείο της εμφάνισης της κατά το κλείσιμο του τραγουδιού.
Σαφώς μιλάμε για το εφέ slow motion που πρόσθεσε ως τελευταία και πιο εντυπωσιακή πινελιά η Σουηδική συμμετοχή στο τραγούδι γεγονός μάλιστα που ξεσήκωσε το κοινό χειροκροτώντας και επευφμώντας την Loreen.
Ωστόσο μπορεί να μάγεψε τον κόσμο που παρακολουθούσε το σόου αλλά δεν είδε το εφέ αυτό με καθόλου καλό μάτι μεγάλη μερίδα των fans της Eurovision προκαλώντας αναστάτωση και πολλές ενστάσεις.
Μάλιστα σύμφωνα με όσα είπε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος στο "Μες στην Καλή Χαρά" ο οποίος είναι ένθερμος υποστηρικτής της Eurovision εδώ και πολλά χρόνια σκοπεύει να στείλει στην EBU επιστολή διαμαρτυρίας για το ζήτημα αυτό αφού θεωρεί άδικο να περάσει τελικά ένα τέτοιο εφέ ενώ ουσιαστικά απαγορεύεται από τους κανονισμούς.
Αν γίνει δεκτή η καταγγελία του μαζί με άλλες, λογικά, επιστολές διαμαρτυρίας που θα έχουν σταλεί τότε η Loreen κινδυνεύει να αποκλειστεί και να χάσει την νίκη της δίνοντας με αυτό τον τρόπο την πρωτιά στον αμέσως επόμενο δηλαδή στις ηλικιωμένες Ρωσίδες Μπαπούσκες.
Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger