300.000 BMW X1

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012


Η BMW ανακοίνωσε ότι από το φθινόπωρο 2009 μέχρι σήμερα, έχουνε πουληθεί περισσότερες από 300.000 X1. Το αυτοκίνητο δημιούργησε μια νέα κατηγορία οχημάτων, αυτή των πολυτελών μικρών crossover και μέσα σε αυτά τα 3 χρόνια, έχει κατακτήσει αρκετά βραβεία από διάφορους οργανισμούς σε όλο τον κόσμο.

Πρόσφατα παρουσιάστηκε η ανανεωμένη X1 η οποία θα πωλείται για πρώτη φορά και στην Αμερική. Η ανανεωμένη έκδοση διαθέτει νέους μπροστά προφυλακτήρες με ασημί λεπτομέρειες, νέους προβολείς, ελαφρώς επανασχεδιασμένα μπροστά φωτιστικά σώματα, νέους καθρέπτες, νέα πλαϊνά σπόιλερ βαμμένα σε ασημί χρώμα, νέα πίσω φωτιστικά σώματα, νέες ζάντες, και νέο πίσω προφυλακτήρα. Στο εσωτερικό οι αλλαγές οι περιορισμένες και υπάρχει μια επανανασχεδιασμένη κάτω κονσόλα και νέα διακοσμητικά. Επίσης, η BMW μια σειρά νέων διαθέσιμων χρωμάτων.

Μηχανικά είναι διαθέσιμη με τους ίδιους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου απόδοσης από 116 έως 245 ίππων που φορά και η pre-facelift έκδοση, με τις πωλήσεις της να ξεκινούν από τον Σεπτέμβριο.

Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger