Επίσημο: Nissan 370Z Facelift 2013 [w/video]

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012


Η Nissan όπως ήταν αναμενόμενο παρουσίασε το facelift του Nissan 370Z στην έκθεση του Σικάγο. Οι αλλαγές είναι περιορισμένες με το νέο μοντέλο να διαθέτει ένα νέο εμπρός με φώτα ημέρας LED και πίσω προφυλακτήρα νέο κόκκινο ανακλαστήρα. Προστέθηκαν δύο νέες επιλογές χρωμάτων (Magma Red και Midnight Blue) και ανασχεδιασμένες ζάντες αλουμινίου 18-ιντσών. Το πακέτο εξοπλισμού Sport, έχει επιπλέον κόκκινες δαγκάνες φρένων, νέες ρυθμίσεις στα αμορτισέρ και 19-ιντσών ζάντες αλουμινίου.
Μηχανικά τώρα, ο 3.7-λίτρων V6 κινητήρας αναβαθμίστηκε και αποδίδει 332 ίππους και συνδυάζεται με ένα εξατάχυτο μηχανικό ή ένα επτατάχυτο αυτόματο.
Παράλληλα παρουσιάστηκε και η facelift έκδοση του 370Z Nismo, που φοράει ένα ένα υψηλής απόδοσης σύστημα πέδησης, 19-ιντσών ζάντες αλουμινίου και ένα αναβαθμισμένο σύστημα ήχου Bose με δύο επιπλέον ηχεία. Κάτω από το καπό ο ίδιος 3.7-λίτρων V6 κινητήρας αποδίδει 350 ίππους και 374 ΝΜ ροπής χάρη στο επαναπρογραμματισμό της ECU και την σπορ εξάτμιση.
Το Nissan 370Z 2013 θα αρχίσει να πωλείται στις Ηνωμένες Πολιτείες τον ερχόμενο Ιούνιο, με το ευρωπαϊκό ντεμπούτο να πιθανολογείται για την έκθεση της Γενεύης τον επόμενο μήνα.


Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger