Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΠΑΣΚ Καθηγητών Δ.Ε. Βοιωτίας για τον Ευ. Καντά

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

"Έφυγε", ξαφνικά σήμερα, από τη ζωή, ο αγαπημένος μας φίλος, συνάδελφος και σύντροφος Ευάγγελος Καντάς, Διευθυντής του Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑΛ) Λιβαδειάς, σε ηλικία μόλις 61 ετών.
Ο Βαγγέλης ξεχώριζε για το ήθος, τη συναίσθηση της προσωπικής και συλλογικής ευθύνης και της θυσίας κάτι που έκανε πράξη επί έτη, ως εκπαιδευτικός, ως Υποδιευθυντής και ως Διευθυντής του Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου Λιβαδειάς.
Πάντα με το χαμόγελο, τη συνέπεια, την αποφασιστικότητα αλλά κυρίως με τη σεμνότητα που τον χαρακτήριζε έδωσε όλες του τις δυνάμεις για την Δημόσια Τεχνική Εκπαίδευση στο νομό μας, για το καθένα μαθητή και εκπαιδευτικό ξεχωριστά, χωρίς να κάμπτεται από τις δυσκολίες.
Δίδαξε εκπαιδευτικό ήθος ως στάση ζωής. Ο Βαγγέλης «έφυγε» αλλά αφήνει πίσω του άσβεστα τα ίχνη μιας παρουσίας που τίμησε τον ρόλο του Δασκάλου και αποτελεί συμβολικό παράδειγμα αναφοράς για όλους μας. 
Στη σύζυγό του και συνάδελφό μας Ελισσάβετ, στα παιδιά του και τους συγγενείς στεκόμαστε πλάι και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.
* Η εξόδιος ακολουθία, θα τελεστεί στον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής Λιβαδειάς, σήμερα Δευτέρα 20 Αυγούστου και ώρα 6μμ.
Καλό σου ταξίδι, Βαγγέλη …

Οι φίλοι και σύντροφοι σου
της Π.Α.Σ.Κ. ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Δ.Ε. ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger