Πως μπαίνουμε δωρεάν στο Facebook (0.facebook.com) από κινητό με Cosmote

Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012

Η νέα υπηρεσία 0.facebook.com ή zero.facebook.com αποτελεί μια απλή έκδοση του Facebook ειδικά σχεδιασμένη για το κινητό και συμπεριλαμβάνει μόνο κείμενο αλλά όχι φωτογραφίες. Είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Μπορείς να μπεις στο http://0.facebook.com/ κατευθείαν από τονbrowser του κινητού σου ή μέσα από την κατηγορία Social Network του COSMOTE my view. Η πλοήγηση μέσα στοhttp://0.facebook.com/ είναι δωρεάν.

Εάν επιλέξεις να μπεις σε εξωτερικούς συνδέσμους ή να προβάλεις φωτογραφίες ή να μεταφερθείς στην full version του facebook ή στην mobile version (m.facebook.com) η πλοήγηση παύει να είναι δωρεάν.

Για να μπείς δωρεάν στο 0.facebook θα πρέπει να έχεις τις κατάλληλες ρυθμίσεις INTERNET στο κινητό σου. Για να αποθηκεύσεις τις ρυθμίσεις στο κινητό σου στείλε δωρεάν Internet στο 1333.

Αν δεν βγάζεις άκρη με το SMS είναι γιατί η συσκευή σου δε λαμβάνει απευθείας τις απαραίτητες για χρήση internet ρυθμίσεις, με αποτέλεσμα να λαμβάνεις αυτό το μήνυμα (η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη).

Για να επιλυθεί θα πρέπει να καλέσεις στο 13838 ώστε να σε κατευθύνουν οι άνθρωποι της εταιρείας στην καταχώρηση των ρυθμίσεων.

Διαφορετικά μόνη σου μπορείς να κάνεις τα παρακάτω:

Μπαίνεις στο μενού ρυθμίσεις > ασύρματα δίκτυα > δίκτυα κινητής τηλεφωνίας > ονόματα σημείου πρόσβασης (ΑΡΝ) > νέο όνομα σημείου πρόσβασης ή νέο ΑΡΝ και εκεί συμπληρώνεις τα εξής: όνομα – COSMOTE Internet, APN – internet, APN type – internet

Όλα τα υπόλοιπα τα αφήνεις κενά ή στην προεπιλογή.

Τέλος μια άλλη προϋπόθεση για να μπαίνεις δωρεάν πρόσβαση στο Facebook είναι να έχεις ενεργοποιημένο κάποιο πακέτο internet στο κινητό σου (π.χ. internet day pass ή internet 60MB αν πχ. είναι What’s Up το κινητό)

Αν έχεις Vodafone κινητό δες το: Πως ρυθμίζω το κινητό μου για δωρεάν πρόσβαση στο Facebook από τη Vodafone;
Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger