ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Επιτόκιο 5% για επαναπατρισμό κεφαλαίων

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Επιτόκιο 5% προσφέρει η Εμπορική Τράπεζα αποκλειστικά σε εκείνους τους ιδιώτες που επιθυμούν να επαναπατρίσουν τα κεφάλαια που «φυγάδευσαν» σε τράπεζες του εξωτερικού.


Επιτόκιο 5% προσφέρει η Εμπορική Τράπεζα αποκλειστικά σε εκείνους τους ιδιώτες που επιθυμούν να επαναπατρίσουν τα κεφάλαια που «φυγάδευσαν» σε τράπεζες του εξωτερικού. Πρόκειται για τη νέα προθεσμιακή κατάθεση Emporiki Capital Return, με διάρκεια 12 μηνών, στην οποία μπορούν να κατατεθούν χρήματα που αυτήν τη στιγμή βρίσκονται εκτός ελληνικού τραπεζικού συστήματος.

Το προϊόν απευθύνεται σε εκείνους που ρευστοποιούν επενδύσεις στο εξωτερικό και μεταφέρουν τα κεφάλαιά τους στην Ελλάδα. Και το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι ο καταθέτης έχει το κεφάλαιό του διαθέσιμο κάθε στιγμή, αφού το προϊόν προσφέρει τη δυνατότητα ολικής ανάληψης, όποτε το θελήσει ο δικαιούχος χωρίς ποινή και χωρίς περιορισμούς.

Σταθερό
Τα χαρακτηριστικά του προϊόντος Emporiki Capital Return είναι το επιτόκιο 5%, που παραμένει σταθερό σε όλη τη διάρκεια της κατάθεσης. Και ακόμα η μηνιαία καταβολή των τόκων σε καταθετικό λογαριασμό της επιλογής του καταθέτη στην επέτειο έναρξης της κατάθεσης. Το ελάχιστο ποσό κατάθεσης έχει οριστεί στις 100.000 ευρώ, ενώ δεν υπάρχει περιορισμός στο ανώτατο όριο.

Την ίδια ώρα, τα επιτόκια στις καταθέσεις προθεσμίας -τρίμηνης διάρκειας- διατηρούνται στα επίπεδα του 4,5%, ενώ δεν λείπουν και οι προσφορές, με κλιμακούμενα επιτόκια που διαμορφώνονται για την τελευταία περίοδο της κατάθεσης και στο 6%. Επίσης «ζωηρή» είναι η ζήτηση για προθεσμιακές καταθέσεις διάρκειας 30 ημερών, κατηγορία στην οποία προσφέρονται επιτόκια έως 4,7%.

Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger