Αλλαγή ΔΣ και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην Τράπεζα Αττικής

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Την κα. Κατερίνα Ζευγώλη, ως ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Γεωργίου Παλαιοδήμου εξέλεξε το Διοικητικό Συμβούλιο της Attica Bank ενώ αποφάσισε τη δρομολόγηση των διαδικασιών προς την κατεύθυνση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου εντός του επόμενου διαστήματος.


Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, "το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας στη συνεδρίασή του της 30ης Οκτωβρίου 2012 συζήτησε το θέμα της κεφαλαιακής διάρθρωσης της Τράπεζας σε σχέση και με τις ελάχιστες απαιτήσεις και τους δείκτες κεφαλαιακής επάρκειας που επιβάλλονται από το ισχύον ρυθμιστικό πλαίσιο. Στο πλαίσιο αυτό, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε εντός του επόμενου διαστήματος να δρομολογήσει τις διαδικασίες προς την κατεύθυνση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας σύμφωνα με τα οριζόμενα στο νόμο και το καταστατικό της.



Επιπρόσθετα, ο βασικός μέτοχος της Τράπεζας ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ εκδήλωσε την κατ’ αρχήν πρόθεσή του να συμμετάσχει στην κεφαλαιακή ενίσχυση της Τράπεζας. Σε κάθε περίπτωση, η Τράπεζα για κάθε εξέλιξη σε σχέση με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα ενημερώσει τους μετόχους, με βάση και τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας."
Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger