Μούφα η λίστα που κυκλοφόρησε ;

Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012


Η λίστα με ονόματα και καταθέσεις γνωστών βουλευτών που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στα δημοσιογραφικά γραφεία, παρουσιάστηκε τεχνηέντως από ορισμένους ως χρήματα που έβγαλαν οι βουλευτές στο εξωτερικό αν και στην πραγματικότητα πρόκειται για καταθέσεις που έχουν σε ελληνικές τράπεζες.

Στην πραγματικότητα, η συγκεκριμένη λίστα περιλαμβάνει -με επιλεκτικές αναφορές- τα νόμιμα χρήματα κορυφαίων πολιτικών τα οποία οι ίδιοι έχουν δηλώσει στα Πόθεν Έσχες τους το 2009, τα οποία είναι τα τελευταία που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα. 

Η δημοσιοποίηση της λίστας αυτής με την ετικέτα «καταθέσεις στο εξωτερικό» δημιούργησε θόρυβο με αποτέλεσμα να υπάρξουν αντιδράσεις. Η Μάγια Τσόκλη η οποία εμφάνιζε καταθέσεις 750.000 ευρώ στην Alpha και 175.000 στην Eurobank προέβη ήδη σε δήλωση (δείτε την στο τέλος του άρθρου), με την οποία ξεκαθαρίζει την κατάσταση και χαρακτηρίζει ανόητους όσους ουσιαστικά κατασκεύασαν αυτήν τη λίστα για δημιουργία εντυπώσεων. Όπως γράφει η οικογένειά της «ευρώ δεν έχει βγάλει από την Ελλάδα» και σημειώνει ότι το ίδιο ισχύει και για πολλούς άλλους. «Η λίστα αυτή λοιπόν είναι καθαρό προϊόν φαντασίας με προφανή πολιτικό στόχο!» υπογραμμίζει η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή:  iefimerida.gr 
Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger