Όταν η μόδα εμπνέεται από το Downton Abbey δεν ξεχωρίζει κυρίες και υπηρέτες

Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012

Τα μαλλιά, τα φορέματα, τα καπέλα, οι έρωτες και τα πάθη της τηλεοπτικής σειράς "Downton Abbey", που άργησε αλλά προβάλλεται και στην Ελλάδα, αποτελούσε πάντα έμπνευση για τα editorial μόδας.

Είτε πρόκειται για Κόμισσες, απλές Κυρίες και Κυρίους, βαλέδες ή λακέδες το στιλ της τηλεοπτικής σειράς "Downton Abbey" αποτέλεσε από την αρχή της προβολής της αντικείμενο ανάλυσης και αντιγραφής. Η φωτογράφιση του περιοδικού "Love" είναι μόνο μία αφορμή που τράβηξε το δικό μας μάτι. Ο τρόπος που οι πρωταγωνιστές, είτε αυτοί βρίσκονταν στην τραπεζαρία, είτε στην κουζίνα ντύνονται ακολουθούσαν αυστηρούς κανόνες. Γι αυτό άλλωστε είχαν βοηθούς για να ντυθούν και χρειάζονταν αρκετή ώρα ώστε να αλλάξουν, από την ιππασία για παράδειγμα μέχρι το βραδινό.

Οι κυρίες αλλάζουν για κάθε περίπτωση, τόσο ρούχα, όσο και μαλλιά. Μακιγιάζ φορούν μόνο οι χαμηλών ηθών κυρίες. Το χρώμα των μαλλιών των σοβαρών κυριών είναι το καφέ ή το μαύρο. Τα μαλλιά ελεύθερα τα έχουν μόνο τα κορίτσια. Κρέμα φορούν μόνο οι άσχημες, βέλο και καπέλο όσες θέλουν να προστατέψουν την επιδερμίδα τους και γάντια, όσες θέλουν να διατηρήσουν την νεότητά τος.


Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger