Τώρα αρχίζει το Πρωτάθλημα, τονίζει ο F.Alonso!

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012


H ατυχία της πρώτης στροφής στην Ιαπωνία έφερε τον Sebastian Vettel σε απόσταση βολής από τον Fernando Alonso και πλέον όλα θα κριθούν στους επόμενους 5 αγώνες. Ο Ισπανός, δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής, ψάχνει το πρώτο του Πρωτάθλημα με τη Scuderia Ferrari και θα επιδιώξει να το κερδίσει φέτος. Αναμφίβολα, υπάρχουν πράγματα που προβληματίζουν τον Ισπανό αλλά δε φαίνεται να τον πτοούν, αν κρίνουμε από τις τελευταίες του δηλώσεις:

Σίγουρα το αποτέλεσμα στην Ιαπωνία ήταν καταστροφικό. Αφάνισε το πλεονέκτημα που είχαμε και πλέον όλα αρχίζουν απ’την αρχή. Δεν απογοητευόμαστε, ότι έγινε στην Ιαπωνία μπορεί να συμβεί και στον Sebastian στους επόμενους αγώνες. Αν στην αρχή της σεζόν μου έλεγαν ότι θα φτάναμε 5 αγώνες πριν το τέλος και θα είχαμε αυτά τα δεδομένα, θα υπέγραφα χωρίς καμία σκέψη. Πρέπει να εργαστούμε σκληρά, ούτως ώστε να σκοράρουμε ένα αποτέλεσμα περισσότερο από τους άλλους. Πρέπει να αντιδράσουμε και να δουλέψουμε με την εξέλιξη του μονοθεσίου μας.

Αδιαπραγμάτευτα, ο Fernando Alonso θέλει πολύ αυτόν τον τίτλο και σίγουρα ξέρει πως να παλέψει για να τον κατακτήσει. Απ’την άλλη, ο Christian Horner εμφανίστηκε προσγειωμένος και τόνισε:

Είναι μία μάχη μεταξύ του Sebastian και του Fernando. Μία μάχη που θα κρατήσει για τους επόμενους 5 αγώνες. Όποιος κάνει την καλύτερη δουλειά, θα κερδίσει. Ο Fernando είναι πανέξυπνος οδηγός και ο πιο σταθερός στη χρονιά, θα είναι δύσκολο να τον κερδίσουμε.

Απ’την άλλη, ο Sebastian Vettel δήλωσε:

Είχαμε ένα μεγάλο ταξίδι και μία δύσκολη χρονιά. Γνωρίζω ότι ήμουν ο γρηγορότερος στη Suzuka και μπροστά απ’όλους. Σίγουρα, αυτό δεν μας εξασφαλίζει κάτι. Έχουμε ακόμα 5 αγώνες και πρέπει να είμαστε προσεχτικοί για να κερδίσουμε το Πρωτάθλημα.

Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι θα δούμε καταπληκτικούς αγώνες στα τελευταία 5 Grand Prix της χρονιάς και σίγουρα η μάχη θα είναι σκληρή. Στη Ferrari παρουσιάζονται έτοιμοι να παλέψουν και στη Red Bull ενωμένοι για να πετύχουν το απόλυτο. Ποιος θα είναι ο φετινός Πρωταθλητής; Όλα ξεκινούν αυτή την Παρασκευή με τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές στην Κορέα. Sebastian Vettel ή Fernando Alonso; Η πρώτη απάντηση .. την προσεχή Κυριακή!

[Πηγή: TheSun

Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger