1η ΕΜΠΟΡΙΚΗ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ & ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΒΟΙΩΤΙΑ 2012»

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012


Σε μια δύσκολη χρονιά, όπως η φετινή για τη χώρα μας και τον επιχειρηματικό κόσμο, το Επιμελητήριο Βοιωτίας, κόντρα στις αντιξοότητες και το αρνητικό κλίμα της εποχής, αποφάσισε να «βγει μπροστά», στηρίζοντας έμπρακτα τα μέλη του και να δώσει ώθηση και ελπίδα στις επιχειρήσεις του νομού, συνδιοργανώνει την 1η ΕΜΠΟΡΙΚΗ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ & ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΒΟΙΩΤΙΑ 2012, μια έκθεση αξιώσεων, «οξυγόνο» στις σχέσεις των εμπόρων με το ευρύ κοινό.
Πιστεύουμε ότι η καταξίωση και η αναβάθμιση μιας περιοχής, δημιουργείται από τον αριθμό και την ποιότητα των σημαντικών γεγονότων που συντελούνται, επαναλαμβάνονται και κυρίως θεσμοθετούνται σε αυτήν και σίγουρα στο χώρο της επιχειρηματικής επικοινωνίας, η Εμπορική Έκθεση, εγγυάται αποδεδειγμένα, την τροφοδότηση και ανατροφοδότηση των εμπλεκομένων εκθετών και επισκεπτών με φρέσκιες ιδέες και νέες πρακτικές . Είμαστε βέβαιοι λοιπόν, ότι ένα τέτοιο γεγονός θα αποτελέσει και η Έκθεση ΒΟΙΩΤΙΑ 2012 η οποία θα διεξαχθεί στη Λιβαδειά (στον κτίριο του εργοστασίου της UNICOT) από την Τετάρτη 21 έως την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012 και θα την χαρακτηρίζει το υψηλό επίπεδο οργάνωσης και η ποιότητα παροχής υπηρεσιών που εξασφαλίζουν οι διακρινόμενες για την πολύχρονη εμπειρία τους στην εκθεσιακή αγορά EXPO COM και ΔΙΚΤΥΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ.
Οι στόχοι της Έκθεσης είναι:1. Η ανάδειξη και την προβολή της οικονομικής δραστηριότητας της Βοιωτίας
2. Η τόνωση της αγοράς από τις εμπορικές συμφωνίες
3. Η γνωριμία με νέα προϊόντα των επιχειρήσεων
4. Η αύξηση της τουριστικής κίνησης από την προσέλευση και διακίνηση εμπορικών αντιπροσώπων και επισκεπτών
5. Η στήριξη του επιχειρείν που αποτελεί μοχλό για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων
6. Η ανάπτυξη της ιδέας της επιχειρηματικότητας.
Στο χώρο της επιχειρηματικής επικοινωνίας, η Εμπορική Έκθεση, εγγυάται την τροφοδότηση και ανατροφοδότηση των εμπλεκομένων εκθετών και επισκεπτών με φρέσκιες ιδέες και νέες πρακτικές . Σε αυτό το μεγάλο Εμπορικό και όχι μόνο γεγονός ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας και ας βγούμε μπροστά, στο δρόμο που οδηγεί στην τόνωση και ενίσχυση της εξωστρέφειας και της ανταγωνιστικότητας των τοπικών επιχειρήσεων, στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων της επιχειρηματικότητας του τόπου μας για να γίνει η κρίση μια νέα αρχή για όλους.
Με την πεποίθηση ότι η τοπική μας κοινωνία θα αγκαλιάσει την προσπάθεια μας για την στήριξη αναζωογόνηση του επιχειρείν ας δηλώσουμε όλοι το παρόν. 

Πληροφορίες: κ. Σοφοκλής Μποτονάκης, τηλ 6942020259
Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger