Στο Abu Dhabi .. ο Sebastian Vettel , ξεκινά τελευταίος!

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012


Αυτό κι αν είναι είδηση, αυτό κι αν κάνει τον αυριανό αγώνα εξαιρετικά κρίσιμο. Ο Sebastian Vettel είναι αναγκασμένος να ξεκινήσει από την τελευταία θέση του Grid τον αυριανό αγώνα στο Abu Dhabi! Οι αγωνοδίκες εξέτασαν την εντολή που πήρε ο Γερμανός στον ασύρματο (στο τέλος του Q3) κι αποφάσισαν ότι ο πέλεκυς θα πρέπει να πέσει βαρύς.
Σύμφωνα με τους κανονισμούς, το κάθε μονοθέσιο υποχρεούται να επιστρέψει (για τους απαραίτητους ελέγχους της FIA) στο Pit Lane με δική του δύναμη και δη, τουλάχιστον 1 λίτρο καυσίμου εκτός κι αν υπάρχει μηχανικό πρόβλημα. Η RB8, σήμερα, δεν επέστρεψε καν στο Pit-Lane μετά από εντολή της αρμάδας του Christian Horner κι αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από την FIA. Έτσι οι αγωνοδίκες αποφάσισαν ότι ο τερματισμός του Sebastian Vettel δεν ήταν έγκυρος. Η RB8 στάθμευσε με λιγότερο από 1 λίτρο καυσίμου με αποτέλεσμα η ποινή να ήταν δεδομένη. Έτσι, ο Γερμανός είναι υποχρεωμένος να ξεκινήσει από την τελευταία σειρά εκκίνησης ή από το Pit-Lane.
Μετά κι απ’αυτή την εξέλιξη, ο Sebastian Vettel καλείται να βρει τις λύσεις, ούτως ώστε να καταφέρει να βρεθεί κοντά στη βαθμολογούμενη 10αδα και συγκεκριμένα τον Fernando Alonso. Δραματική εξέλιξη που σίγουρα θα μας καθηλώσει μπροστά στις οθόνες μας. Ο Fernando Alonso είχε μία άσχημη προκριματική σειρά αλλά το συγκεκριμένο συμβάν του δίνει μεγάλο πλεονέκτημα, φτάνει να κάνει μία καλή εκκίνηση. Θα γίνει η ανατροπή ή ο Sebastian Vettel θα βρει τη λύση; Ραντεβού σε λιγότερο από 18 ώρες.
Τελευταία Ενημέρωση: Σύμφωνα με το τελευταίο ενημερωτικό δελτίο της Red Bull, o Sebastian Vettel θα ξεκινήσει από το Pit-Lane, εξέλιξη που μπορεί να χαρακτηριστεί ως φυσιολογική γιατί η RB δε θέλει το αυτοκίνητο να μπει σε κατάσταση Parc-Ferme απόψε, ούτως ώστε να γίνουν κάποιες τελευταίες διορθώσεις.


Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger