Δήμος Λεβαδέων :Απεργιακών Κινητοποιήσεων ...συνέχεια...

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012


ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 28-11-2012

Καταγγέλλουμε την βία και την τρομοκρατία που ασκεί η κυβέρνηση στους εργαζόμενους, που αγωνίζονται ενάντια στις διαθεσιμότητες – απολύσεις.
Καταδικάζουμε την χρησιμοποίηση των ΜΑΤ για να σπάσει η απεργιακή κατάληψη της Δ/νσης Προσωπικού των εργαζομένων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, στο Ηράκλειο.
Η κυβέρνηση επιδιώκει να περάσει το μήνυμα ότι είναι αποφασισμένη να υλοποιηθούν τα μέτρα και η πολιτική της δια πυρός και σιδήρου, χρησιμοποιώντας και τους μηχανισμούς καταστολής. Είναι πιθανό να χτυπήσει κι άλλες κινητοποιήσεις ή άλλες εστίες αγώνα.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους σε όλη τη χώρα σε επαγρύπνηση και σε αγωνιστική ετοιμότητα, ώστε να αποτρέψουμε την γενίκευση αυτής της προσπάθειας τρομοκράτησης και καταστολής των αγώνων με εισαγγελείς και ΜΑΤ.
Απαντάμε με μεγαλύτερη οργάνωση, πείσμα κι αποφασιστικότητα, μπλοκάρουμε μαζικά τα βάρβαρα μέτρα, περιφρουρούμε και δυναμώνουμε τους αγώνες μας.

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

  1. Συνέχεια της  κατάληψης όλων των Δημοτικών κτηρίων μέχρι και τη Δευτέρα. (Όλα τα τμήματα θα παραμείνουν κλειστά).
  2. Την Τρίτη το πρωί 4/12 θα γίνει νέα Γενική  Συνέλευση.
  3. την Παρασκευή 30/11 συγκέντρωση μπροστά στο δημαρχείο και πορεία στην πόλη 11 π.μ. (μαζί με εργαζομένους της Περιφέρειας )
  4. Αποκομιδή απορριμάτων  Πέμπτη, Παρασκευή και  Σάββατο με «εθελοντές απεργούς» προς  αποσυμφόρηση του μεγάλου όγκου που αποτελεί ουσιαστική πλέον εστία μόλυνσης .
  5. Προσπάθεια ή Οργάνωση  παρουσίας αντιπροσωπείας των υπαλλήλων  στην συνεδρίαση της ΚΕΔΕ  τη Δευτέρα 3/12.

Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger