Λουκέτο στα φαρμακεία όλης της χώρας Δευτέρα και Τρίτη

Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012

Κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα και την Τρίτη τα φαρμακεία όλης της χώρας, ενώ σταματούν πάλι από τη Δευτέρα να χορηγούν επί πιστώσει φάρμακα στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.
Το επόμενο Σάββατο οι φαρμακοποιοί θα συνεδριάσουν προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.
«Ο ΕΟΠΥΥ συνεχίζει να είναι ασυνεπής. Μας χρωστάει 300 εκατομμύρια ευρώ από το 2011» δηλώνει ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Θ.Αμπατζόγλου.
«Αν ο ΕΟΠΥΥ δεν μπορεί να πληρώσει τις υποχρεώσεις του ας βγουν να πουν στον κόσμο ότι όποιος έχει χρήματα έχει και υγεία» πρόσθεσε. 
Οι φαρμακοποιοί στα Χανιά αποφάσισαν να συνταχθούν με την πρόταση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου για τη 48ωρη απεργία τη Δευτέρα και την Τρίτη, αλλά δεν θα προχωρήσουν σε αναστολή της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.
«Η απόφαση λήφθηκε θέλοντας να δώσουμε πίστωση χρόνου για μια τουλάχιστον εβδομάδα στον ΕΟΠΠΥ, ενώ σαν κλάδος τοπικά, αναγνωρίζουμε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλοί ασφαλισμένοι λόγω της οικονομικής κρίσης» τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου φαρμακοποιών των Χανίων Τάσος Βάμβουκας
Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger