Πολλές σελίδες για τα ακίνητα της Άννας Νταλάρα και του Θόδωρου Πάγκαλου!

Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012

«Δεν ξέρει τι έχει» σε… ακίνητα η πρώην υφυπουργός Εργασίας στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, Άννα Νταλάρα, σύμφωνα με τα στοιχεία που ήρθαν σήμερα στο φως της δημοσιότητας για τη περιουσιακή κατάσταση των πολιτικών!

Μάλιστα η ακίνητη περιουσία της είναι τόσο μεγάλη που χρειάστηκαν ούτε 1 , ούτε 2 αλλά 5 σελίδες του «πόθεν έσχες» για να καταγραφούν! Πρόκειται για συνολικά για 59 ακίνητα, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι οικίες στις Κυκλάδες και... δασικές εκτάσεις στη Μαγνησία!

Αναλυτικά, το σύνολο της ακίνητης περιουσίας: 7 πάρκινγκ, 4 οικόπεδα, 8 αγροτεμάχια, 4 δασικές εκτάσεις, 4 διαμερισμάτα, 27 οικίες(!), 2 αποθήκες και 3 ακίνητα χαρακτηρισμένα ως «άλλες περιπτώσεις».

Μαζί με το σύζυγο της και τραγουδιστή Γιώργο Νταλάρα (και την κόρη της) έχουν στην κατοχή τους:Στη Σύρο 7 οικίες, 1 πάρκινγκ, 2 αγροτεμάχιο / 1 αγροτεμάχιο στην Αντίπαρο / 1 οικία και ένα οικόπεδο στην Πάρο / 3 οικίες στη Βορ. Κυνουρία στην Αρκαδία / 4 δασικές εκτάσεις στη Μαγνησία /4 διαμερίσματα στην Αττική!

Επίσης η κα Νταλάρα κατέχει ομόλογα αξίας 432.000 ευρώ, έχει χιλιάδες αμοιβαία κεφάλαια δικά της αξίας 1,17 εκατ.ευρώ και καταθέσεις ύψους 980.000 ευρώ.

Ο σύζυγος της αγόρασε αυτοκίνητο 3779 κυβικών αξίας 99.830 ευρώ

Παράλληλα, έχουν σκάφος αναψυχής από 2008.

Και ο Θ. Πάγκαλος εμφανίζει τεράστια ακίνητη περιουσία, την οποία όπως ο ίδιος ομολόγησε πρόσφατα προσπαθεί να ξεφορτωθεί αλλά δε μπορεί! 

Πιο συγκεκριμένα ο κ.Πάγκαλος έχει 53 ακίνητα στους Νομούς Αττικής, Κυκλάδων και Ευβοίας!

STAR.GR
Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger