Τέρμα οι κλειδαριές: Χρησιμοποίησε το android κινητό σου για να μπεις στο σπίτι

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Η τεχνολογία των κινητών τηλεφώνων αναπτύσσεται τόσο γρήγορα που μόνο επιστημονική φαντασία δεν ακούγεται το ενδεχόμενο να τα χρησιμοποιούμε στο μέλλον για να μπαίνουμε στο σπίτι μας…
Μα τι σας λέω… αυτή η επιλογή είναι ήδη διαθέσιμη! (όπως και το κρεβάτι που στρώνεται μόνο του...)

Όσοι από εσάς θα ήθελαν το κινητό τους να είναι κάτι παραπάνω από πυξίδα, φακός ή ραδιόφωνο ήρθε το lockitron.

Το lockitron είναι μια συσκευή που μπορεί να αντικαταστήσει την κλειδαριά του σπιτιού σας.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή του το lockitron είναι συμβατό με όλες τις συσκευές android, είναι εξοπλισμένο με Bluetooth, NFC και επικοινωνεί με τον χρήστη του με Wi-Fi.

Για να ανοίξετε την πόρτα του σπιτιού σας με το lockitron το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να «σύρετε» (slide) τη συσκευή σας πάνω από την ειδική υποδοχή και .. να μπείτε στο σπίτι σας.

Η εφαρμογή που συνοδεύει το προϊόν έχει μόλις 2 κουμπιά που χρησιμεύουν στο να «μοιράζεστε» το κλειδί του σπιτιού σας με άλλους ή να απαγορεύεται την πρόσβαση.

Μάλιστα, η εφαρμογή μπορεί να σας ειδοποιεί όταν κάποιος εισέρχεται στο σπίτι σας και να στέλνει μήνυμα ποιος είναι αυτός (για παράδειγμα όταν επιστρέφει το παιδί σας από το σχολείο).

Σε περίπτωση που χάσετε το κινητό σας υπάρχει ένα μοναδικό password το οποίο κάνει reset την κλειδαριά σας.

Η Apigy, η εταιρία που το κατασκευάζει δέχεται ήδη προ-παραγγελίες στη λογική τιμή των 149 δολαρίων. Η συσκευή αποστέλλεται παγκοσμίως και θα παραχθεί μόνο εφόσον η εταιρία συγκεντρώσει πάνω από 1000 προ-παραγγελίες.

Για όσους ενθουσιαστήκατε, να σας ενημερώσουμε πως ο παραπάνω κατώτατος αριθμός παραγγελιών έχει ήδη συμπληρωθεί. Όσοι πιστοί, προ-παραγγείλτε.
Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger