Έλληνες δηλώνουν Βούλγαροι για να γλυτώσουν φόρους

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Μια καινούρια ...πατέντα έχουν βρει πολλοί Έλληνες προκειμένου να γλυτώσουν από τη βαριά φορολογία , τους συντελεστές και τα τεκμήρια που έχει επιβάλει η κυβέρνηση.

Δεν είναι λίγοι οι Έλληνες που δηλώνουν Βούλγαροι για να γλυτώσουν φόρους, παίρνουν βουλγαρικές ταυτότητες και πινακίδες στα ΙΧ.

Μάλιστα, φαίνεται πως έχει στηθει ολόκληρη επιχείρηση γύρω απο αυτο, καθώς έχουν δημιουργηθεί γραφεία με εξειδίκευση στο πώς να «κλέψει κανείς το ελληνικό κράτος». Οι επιχειρήσεις αυτές βοηθούν για παράδειγμα τους Έλληνες που είναι κάτοχοι πολυτελών αυτοκινήτων να δημιουργούν εικονικές εταιρείες, στις οποίες και καταγράφουν το αυτοκίνητό τους, έναντι κάποιου ελάχιστου ποσού.

Ήδη πάνω από 10.000 αυτοκίνητα Ελλήνων ιδιοκτητών κυκλοφορούν στη χώρα μας, με βουλγαρικές πινακίδες.

Το απίστευτο στην όλη υπόθεση, είναι, ότι το θέμα δεν γίνεται υπό άκρα μυστικότητα, αντιθέτως ακόμη και στο διαδίκτυο κυκλοφορούν δεκάδες αγγελίες σχετικά με τον τρόπο έκδοσης βουλγαρικών πινακίδων με αναλυτικά κοστολόγια.

Αυτό γίνεται γιατι στη Βουλγαρία δεν υπάρχουν τέλη κυκλοφορίας, πληρώνουν φόρο μόνο δήμου για την αντιμετώπιση της ταξινόμησης αυτοκινήτων
Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger