Νέα απόπειρα απόδρασης του Βλαστού με ελικόπτερο. Το ελικόπτερο έπεσε - 4 τραυματίες! [Φωτογραφίες]

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013




















Αποτυχημένη η απόπειρα του Βλαστού να αποδράσει από τις φυλακές των Τρικάλων. Την απόδρασή του προσπάθησε να φέρει εις πέρας με ελικόπτερο(!) Το ελικόπτερο όμως έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 4 άνθρωποι. Ο Βλαστός αυτήν την στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείου των φυλακών.

Η αιτία της πτώσης του ελικοπτέρου ήταν η ανταλλαγή πυρών μεταξύ των κρατούμενων και των αστυνομικών. Μάλιστα ορισμένες πηγές αναφέρουν ότι ο Βλαστός τραυματίστηκε από τα πυρά των αστυνομικών.

Το ελικόπτερο έπεσε στο πάρκινκ των φυλακών.
Η κατάσταση της υγεία του Βλαστού παραμένει άγνωστη. 

Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταδίδει αυτή την ώρα η δικαστική συντάκτρια του Real FM Άννα Κανδύλη, ο Βλαστός δεν πρόλαβε να μπει στο ελικόπτερο της απόδρασης αλλά τραυματίστηκε όταν έπεσε από την οροφή της Α' πτέρυγας των φυλακών όπου κρατείται στο προαύλιο.


Αυτή την στιγμή έχουν αποκλειστεί οι δρόμοι γύρω από τις φυλακές από ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις!

Ενδεικτικό της κρισιμότητας της κατάστασης είναι ότι στο σημείο έχει σπεύσει και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μιχαλάκης, ενώ η όλη αστυνομική επιχείρηση συντονίζεται από τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων Ταξίαρχο Γιώργο Σουγλιέρη.

Δείτε τη φωτογραφία η οποία τραβήχτηκε λίγα λεπτά πριν την κατάρριψη του ελικοπτέρου στις φυλακές των Τρικάλων. Το ελικόπτερο κατέπεσε στο πάρκινγκ των φυλακών.

Και ο πιλότος του ελικοπτέρου τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της απόπειρας απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού, σύμφωνα με τον Real Fm.

Στο ελικόπτερο επέβαιναν δύο Έλληνες, μαζί με τον πιλότο και δύο αλλοδαποί. Από την ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των εξωτερικών φρουρών και των ατόμων στο ελικόπτερο τραυματίστηκε ο Παναγιώτης Βλαστός και ο πιλότος.

Σύμφωνα με τον Real Fm, υπάρχει επικοινωνία του υπουργείου Δικαιοσύνης και του υπουργείου Δημοσίας Τάξεως, που έχουν ενημερωθεί για το τι έχει συμβεί μέχρι αυτή τη στιγμή.

Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger