Αποσφραγίστηκε το επίσημο CDΑποσφραγίστηκε το επίσημο CD με τη λίστα Λαγκάρντ με τη λίστα Λαγκάρντ

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Αποσφραγίστηκε από ειδικούς της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών το επίσημο CD με τη λίστα Λαγκάρντ, που έστειλε στην Ελλάδα τον περασμένο Δεκέμβριο η Γαλλία.

Ενώπιον των βουλευτών της Επιτροπής διαπιστώθηκε ότι περιέχει αρχεία και στη συνέχεια θα γίνει η προβολή τους και η πρώτη ενημέρωση των βουλευτών.

Εν τω μεταξύ, νέα διάσταση φαίνεται να παίρνει το θέμα με την λίστα Λαγκάρντ μετά την κατάθεση το βράδυ της Τρίτης του Γιώργου Αγγελόπουλου , πρώην συνεργάτη του Γιώργου Παπακωνσταντίνου σε θέματα πληροφορικής.

Ο κ. Αγγελόπουλος είναι ο άνθρωπος που έλαβε την εντολή από τον τότε υπουργό Οικονομικών να επεξεργαστεί το CD και να εντοπίσει τους 20 μεγαλύτερους καταθέτες, καθώς και να υπολογίσει το συνολικό ποσό των καταθέσεων που περιλαμβάνονταν στο επίμαχο CD, το οποίο χάθηκε.

Ο κ. Αγγελόπουλος ενώ θα συνέχιζε την κατάθεσή του στην Προανακριτική Επιτροπή το πρωί της Τετάρτης τελικά κλήθηκε εκ νέου από τον οικονομικό εισαγγελέα κ. Πεπόνη.

Τη Τρίτη ο κ. Αγγελόπουλος είπε στην Επιτροπή ότι το CD που του έδωσε τότε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου για να το επεξεργαστεί δεν είναι το ίδιο σε τεχνικά χαρακτηριστικά, τουλάχιστον με αυτό που περιγράφει και παρέλαβε τώρα από τη Γαλλία ο υπάλληλος του ΣΔΟΕ Θεόδωρος Φλωράτος.
Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger