Hewlett Packard, στροφή σε Android tablet το 2013

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Στροφή 180 μοιρών για την Hewlett Packard που πλέον φαίνεται να ετοιμάζει tablet βασισμένα στο Android. Παραδοσιακά η εταιρεία βασιζόταν στα Windows και αργότερα στο webOS. Καμία προσπάθεια δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και το webOS κατέληξε στα αζήτητα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η HP ετοιμάζει Android tablet βασισμένο στο NVIDIA Tegra 4 chip. Απίστευτη επεξεργαστική ισχύς για σοβαρές δουλειές αλλά και για games, το HP tablet θα μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες του γραφείου το πρωί και ψυχαγωγία το απόγευμα. Το Google έχει αναλάβει το βάρος για την προώθηση μουσικής, ταινιών και βιβλίων στο Google Play Store και η Hewlett Packard θα ασχοληθεί με το business κομμάτι.

Όπως ήταν αναμενόμενο η Hewlett Packard δεν έχει να πει κάτι σχετικά με τις φήμες για το νέο Android tablet που λέγεται ότι θα είναι διαθέσιμο λίγο πριν το καλοκαίρι 2013. Παρά το Open webOS η HP επέλεξε Android και αυτό κάτι σημαίνει, για όσους περιμένουν ακόμα το webOS να γεννηθεί από τις στάχτες του.

Υπάρχουν φήμες και για Android smartphone με το λογότυπο Hewlett Packard αλλά αυτό μένει να το δούμε. Το Hewlett Packard tablet με Android είναι πολύ πιο κοντά στις business ανάγκες τις εταιρείας που μπορεί να χρησιμοποιήσει την δύναμη του Android για άλλες, πιο Linux καταστάσεις σε πολλές επίπεδα.
Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger