Η κόρη Αναστασιάδη απαντά για τα γλέντια στα μπουζούκια την ώρα που «καιγόταν» η Κύπρος

Κυριακή 21 Απριλίου 2013


"O σύζυγος μου έχασε πάνω από 15 εκατ. από το "κούρεμα" είπε ανάμεσα σε άλλα.Η Έλσα Αναστασιάδη έγινε το πρόσωπο των ημερών στην Κύπρο και όχι μόνο μετά τις οικονομικές εξελίξεις στο νησί. Η κόρη του Προέδρου, Νίκου Αναστασιάδη όχι μόνο, σύμφωνα με καταγγελίες, έβγαλε τα χρήματά της στο εξωτερικό λίγο μετά το «κούρεμα» αλλά ταυτόχρονα διασκέδαζε σε νυχτερινό μαγαζί στην Αθήνα ενώ η πατρίδα της «καιγόταν». 

Η ίδια μιλάει για πρώτη φορά, στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» για όλα όσα την κατηγορούν και ανάμεσα σε άλλα αναφέρει: «O σύζυγος μου έχασε πάνω από 15 εκατομμύρια από το "κούρεμα"»

Εξηγεί ότι ποτέ δεν μεταφέρθηκαν 21 εκατομμύρια ευρώ εκτός Κύπρου, αλλά μεταφέρθηκε το ποσό των 10,5 εκατομμυρίων σε τράπεζα του εξωτερικού για επιχειρηματικές πράξεις. Μία από αυτές, σύμφωνα με την ίδια, αφορούσε απόκτηση ακινήτου του Ελληνικού Δημοσίου στην Λευκωσία, κάτι που δεν έγινε και τα λεφτά αυτά δόθηκαν στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, από την οικογένεια του συζύγου της, για ενίσχυση των κοινωνικών παντοπωλείων.

Πηγή:Tlife
Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger