Αυτοί είναι οι τρεις απαγωγείς των νεαρών κοριτσιών στο Κλίβελαντ

Τετάρτη, 8 Μαΐου 2013Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία του Κλίβελαντ τις φωτογραφίες των τριών αδερφών Κάστρο, οι οποίοι κρατούσαν επί δέκα χρόνια έγκλειστα μέσα στο σπίτι τους τρία κορίτσια.

Οι τρεις κοπέλες που είχαν εξαφανιστεί όταν ήταν ακόμη στην εφηβεία τους, βρέθηκαν σώες όταν η μία από αυτές μπόρεσε και δραπέτευσε από το σπίτι και ειδοποίησε τις αρχές από το τηλέφωνο ενός γείτονα.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι το σπίτι των αδερφών Πέντρο Τζέι, Ονιλ και Αριελ Κάστρο, όπου κρατούνταν αιχμάλωτες οι τρεις γυναίκες βρισκόταν σε μικρή απόσταση από όπου εθεάθησαν την τελευταία φορά.

Οι τρεις αδελφοί Κάστρο, ηλικίας 50, 52 και 54 ετών, συνελήφθησαν ύστερα από πληροφορίες που έδωσαν οι τρεις γυναίκες στην αστυνομία. Ο 52χρονος Αριελ Κάστρο είναι οδηγός σε δημόσια σχολεία του Κλίβελαντ, αναφέρει το «Εθνος».

Πέρα από κάθε φαντασία ήταν τα μαρτύρια που έζησαν για δέκα ολόκληρα χρόνια οι νεαρές κοπέλες που είχαν πέσει θύματα απαγωγής από τρία αδέρφια στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ. Οι αδίστακτοι δράστες αφού απήγαγαν τα νεαρά κορίτσια, τα φυλάκισαν και στη συνέχεια τα βίαζαν κάθε μέρα.

Οι κοπέλες είχαν ζήσει μία δεκαετία απίστευτων μαρτυρίων στα χέρια των απαγωγέων τους. Μάλιστα όπως αποκαλύφθηκε σε αυτά τα δέκα χρόνια στο σπίτι του Αριελ Κάστρο -ένας από τους απαγωγείς- είχαν γεννηθεί συνολικά πέντε μωρά. Ακόμα πιο τραγική είναι η περίπτωση ενός εκ των θυμάτων, καθώς απέβαλε τρεις φορές λόγω της κακής διατροφής, όπως ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές του Κλίβελαντ.

Μάλιστα τα μαρτύρια των νεαρών κοριτσιών δεν είχαν τέλος, αφού οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι χειροπέδες και αλυσίδες που κρέμονταν ακόμα και από το ταβάνι. Οπως είπε ένα από τα θύματα, η Αμάντα Μπέρι, ο απαγωγέας της Αριελ Κάστρο την ανάγκαζε να κάνουν σεξ κάθε μέρα και απέκτησε μαζί του ένα παιδί μαζί, ένα κοριτσάκι που σήμερα είναι έξι ετών. Η ίδια είπε πως τόσα χρόνια ήταν κλειδωμένη σε ένα δωμάτιο, στο οποίο μάλιστα που δεν περνούσε το φως του ήλιου .

Οπως αναφέρει και το theage.com ο ένας από τους απαγωγής ήταν φίλος του πατέρα της Τζίνα Ντετζίζους.

Στο μεταξύ, η αστυνομία έχει υποψίες και για ένα τέταρτο θύμα των απαγωγέων Κάστρο. Πρόκειται για την Ασλεϊ Σάμερς, η οποία εξαφανίστηκε το 2007 στην ίδια περιοχή του Κλίβελαντ. Τώρα οι αρχές εξετάζουν εάν σχετίζεται η εξαφάνισή της με την υπόθεση των αδερφών Κάστρο.

Πηγή:  http://www.iefimerida.gr


Share this article :
 
Support : S.Karamousketas | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Livadeia - Potpourri - All Rights Reserved
Template Developed by S.Karamousketas Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger